B. Obama Baltuosiuose rūmuose priėmė NBA čempionus | kl.lt

B. OBAMA BALTUOSIUOSE RŪMUOSE PRIĖMĖ NBA ČEMPIONUS

  • 0

Pirmadienį Baltuosiuose rūmuose įvyko Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) prezidento Baracko Obamos ir praėjusio sezono Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionų San Antonijaus „Spurs“ klubo krepšininkų susitikimas.

„Anksčiau žmonės sakė, kad „Spurs“ krepšininkų žydėjimas jau praėjo, tačiau dabar jie yra šviežūs ir susijaudinę. Tai yra visiška priešingybė, kas atsitinka su prezidentais.

Senesni vaikinukai mane priverčia jaustis gerai, kur yra Timas?“, – sakė Obamas, kreipdamasis į Timas Duncaną, kuriam šiuo metu yra 38-eri metai.

„Tai priverčia mane jaustis gerai, kai pamatau, jog tokių metų žmonėms sekasi jaunųjų vyrų sporte“, – juokavo 53-ejų JAV vadovas.

Krepšiniu besidomintis Obama kalbėdamas pažymėjo „Spurs“ komandos krepšininkų įvairumą.

„Spurs“ – Jungtinių Tautų komanda, – pabrėžė Obama. – Tai parodo, jog šis nuostabus sportas tapo tarptautiniu sportu.“

Prezidentas nepraleido progos suteikti dėmesio ir prieš šį sezoną prie „Spurs“ ekipos prisijungusiai Becky Hammon, kuri tapo pirmąja moterimi, besidarbuojančia NBA klubo trenerių štabe.

Obama taip pat padėkojo „Spurs“ organizacijai už socialinę veiklą ir labdaros akcijas.

Baltuosiuose rūmuose viešėjusi San Antonijaus komanda Obamai padovanojo pirmuoju numeriu pažymėtus klubo marškinėlius su užrašu „Potus“ (President of the United Sates) bei kamuolį su visų žaidėjų parašais.

 

GALERIJA

  • B. Obama Baltuosiuose rūmuose priėmė NBA čempionus
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS