Pralaimėjimas Barselonoje italą nuvylė mažiau nei komandos kapituliacija | kl.lt

PRALAIMĖJIMAS BARSELONOJE ITALĄ NUVYLĖ MAŽIAU NEI KOMANDOS KAPITULIACIJA

"Vienintelis dalykas, kuris mane neramina, yra tai, kad ketvirtajame kėlinyje pasidavėme", - skundėsi Andrea Trichieri. Jo vadovaujama Kauno „Žalgirio“ (7-14) ekipa dvigubą Eurolygos savaitę Ispanijoje užbaigė pralaimėjimu 73:91 nusileido „Barcelona“ (15-6) krepšininkams.

"Net blogiausią vakarą, kai niekas neveikia, turime likti kartu ir baigti darbą kartu. Privalome tai sirgaliams, organizacijai ir sau patiems", - dėstė A. Trinchieri.

Trenerį nuvylė jau susitikimo Barselonoje pradžia. Kauniečiai per keturias pirmąsias minutes nepelnė taškų ir pralaimėjo atkarpą 0:13. Tuomet iš toli pataikė Edmondas Sumneris ir  Brady Manekas, o po dvitaškį įmetė Kevarriusas Hayesas, Tomas Dimša ir Rolandas Šmitas – 12:26.

E.Sumneris ir B.Manekas smeigė po antrą savo tritaškį, Laurynas Birutis realizavo vieną baudos metimą, o dvitaškiu su pražanga pasižymėjo Edgaras Ulanovas – 22:28. L.Birutis įmetė dvitaškį, E.Sumneris ir Keenanas Evansas taikliai atakavo iš toli, E.Ulanovas baudų metimais persvėrė rezultatą (32:30), kėlinio pabaigoje trimis taškais pasižymėjo Lukas Lekavičius, o dvitaškį įmetė L.Birutis – 37:44.

Po pertraukos dviejų taškų vertės metimus sumetė E.Sumneris ir L.Birutis, keturis taškus surinko B.Manekas, o K.Evansas pasižymėjo šešiais – 51:54. Tiesa, per likusias penkias kėlinio minutes svečiams taškus dviem tritaškiais pelnė tik Austinas Hollinsas, o varžovai vėl nutolo – 57:68.

K.Evansas per kelias minutes surinko penkis taškus, reidą po krepšiu surengė ir dar du baudų metimus sumetė E.Sumneris, baudų metimais taškus rinko L.Birutis ir E.Ulanovas, dar tris taškus pridėjo R.Šmitas, tačiau skirtumas dar labiau išaugo – 73:91.

„Žalgiris“: E.Sumneris 15, K.Evansas 14 (5 rez. perd., 2 per. kam.), B.Manekas 10 (6 atk. kam.), L.Birutis 9 (5 atk. kam.), E.Ulanovas 7, A.Hollinsas 6, R.Šmitas 5, L.Lekavičius 3, T.Dimša 2, K.Hayesas 2, D.Giedraitis 0.

„Barcelona“: D.Brizuela 24, J.Parkeris 18 (6 atk. kam.), T.Satoransky 12 (4 rez. perd.).

"Niekada neišskirsiu žaidėjų individualiai, pasidavėme kaip komanda, tad turiu padaryti savo darbą taip, kaip pastumčiau savo žaidėjus pirmyn, kad jie pasitikėtų savimi ir nepasiduotų depresijai, kai viskas klostosi ne taip, kaip norisi", - sakė A. Trinchieri.

"Varžovai žengė labai agresyvūs, o mes nebuvome tam pasiruošę. Pirmame kėlinyje panaudojau dvi pertraukėles, ko dažniausiai nedarau. Mačiau, kad mano komandai reikia palaikymo ir manau, kad paimti dvi minutės pertraukėles buvo naudinga. Vėliau žaidėme puikų antrąjį kėlinį. Esu labiau nusivylęs trečiu, o ne pirmu kėliniu. Po pirmojo mes grįžome, o trečias buvo nuodėmė", - skundėsi italas.

 

 

GALERIJA

  • Pralaimėjimas Barselonoje italą nuvylė mažiau nei komandos kapituliacija
  • Pralaimėjimas Barselonoje italą nuvylė mažiau nei komandos kapituliacija
  • Pralaimėjimas Barselonoje italą nuvylė mažiau nei komandos kapituliacija
  • Pralaimėjimas Barselonoje italą nuvylė mažiau nei komandos kapituliacija
  • Pralaimėjimas Barselonoje italą nuvylė mažiau nei komandos kapituliacija
zalgiris.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Tam Suduviui prieš19 val

O iš kitų komandų išvytus žaidėjus ir trenerius už kosminius pinigus galima surinkti, ko pasėkos rezultatus matome??

Suduviui

Ko cia kliedi surinkt is visur lietuvius..isvyt juodukus...sportas pasidare biznis viska sprendzia pinigai ir migruoja visi pirmyn atgal kas kur pakviecia ir kur geriau moka...ir pirmiausia paklausk ar lietuviai eis namo, jei geroj komandoj zaidzia ir turi geras sutartis,net kai kas i rinktine nejo, tai sveikata taise, tai traumu bijojo....

skiep

uzknisa Krapikas su tuo rusisku riksmu-davai davai..ir aplamai ka jis ten veikia?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS