Bilietai į žūtbūtinį „Ryto“ mūšį Europos taurės ketvirtfinalyje – jau prekyboje | kl.lt

BILIETAI Į ŽŪTBŪTINĮ „RYTO“ MŪŠĮ EUROPOS TAURĖS KETVIRTFINALYJE – JAU PREKYBOJE

  • 0

Įspūdingą pergalę trečiadienio vakarą pasiekusi Vilniaus „Ryto“ ekipa kviečia visus savo sirgalius pratęsti šią nuostabią kelionę Europoje bei palaikyti sostinės komandą kovo 8 dieną akistatoje su „Valencia“. Sostinės klubas skelbia bilietų į ketvirtfinalį prekybos pradžią, kuriais kviečia pasirūpinti iš anksto ir taip padėti savo komandai patekti į stipriausiųjų ketvertuką Europos taurėje.

Europos taurės „TOP-16“ etapo G grupėje „Valencia“ klubas iškovojo visas šešias pergales ir užėmė pirmąją vietą grupėje.

Vilniaus „Ryto“ komanda pirmąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes žais kovo 5 dieną Valensijoje ir tuomet kovo 8-ajai sugrįš į „Siemens“ areną. Prireikus lemiamų bei trečiųjų serijos rungtynių – jos bus žaidžiamos kovo 13 dieną Ispanijoje.

„Tai buvo puiku! Norėčiau tokio palaikymo kiekvienose rungtynėse. Jei turėtume jį kaskart, visada laimėtume,“ – tinklapiui „basketnews.lt“ po dvikovos džiaugėsi 21 tašką lemiamoje dvikovoje pelnęs D.J.Seeley.

Trečiadienį „Siemens“ arenoje Vilniaus sirgaliai pasiekė Europos taurės sezono lankomumo rekordą (8421), o ketvirtfinalio akistatoje su „Valencia“ tikimasi dar didesnio sirgalių antplūdžio. Bilietus „Ryto“ aistruoliai kviečiami įsigyti „Tiketoje“, kurie brangs artėjant susitikimo dienai.

Rungtynių laikas gali keistis.

GALERIJA

  • Bilietai į žūtbūtinį „Ryto“ mūšį Europos taurės ketvirtfinalyje – jau prekyboje
R. Vyšniausko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS