Bilietai ir abonementai į „Ryto“ kovas Europos taurėje – jau prekyboje | kl.lt

BILIETAI IR ABONEMENTAI Į „RYTO“ KOVAS EUROPOS TAURĖJE – JAU PREKYBOJE

  • 1

Praėjus didžiausioms metų šventėms Vilniaus „Ryto“ klubas visus sostinės aistruolius ir vėl pakvies į „Siemens“ areną. Jau sausio 2-ąją vilniečiai pradeda kovas Europos taurės TOP-16 etape, o iš viso namuose sužais tris susitikimus, į kuriuos jau galite įsigyti bilietus bei abonementus.

Vilniaus „Rytas“ antrąją naujųjų metų dieną susikaus su paskutiniame ture į TOP-16 etapą įšokusia bei savo kovingumu pasižyminčia Belgrado „Partizan“ ekipa, o jau sausio 16-ąją į sostinę sugrįš Rokas Giedraitis, kuris atstovauja Berlyno „ALBA“ ekipai.

Antrąjį Europos taurės etapą vainikuos „Ryto“ dvikova su pirmąją vietą reguliariojo sezono A grupėje užėmusia „AS Monaco“, o šios rungtynės vyks vasario 6-ąją.

Vilniečiai TOP-16 etape rungtyniaus E grupėje, o į Europos taurės ketvirtfinalį pateks dvi pirmąsias vietas užėmusios komandos.

Jau dabar visi Vilniaus „Ryto“ aistruoliai gali įsigyti bilietus į pavienes rungtynes arba rinktis abonementą, kuris leis visas tris namų rungtynes Europos taurės TOP-16 etape stebėti už dviejų bilietų kainą. Bilietai – „Tiketoje“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Dainius

Redakcija susimaišė apie ką rašyti kauniečiams Kaunadienyje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS