A. Butkevičius – apie pabėgimą nuo krepšinio ir didesnį dėmesį kūno priežiūrai | kl.lt

A. BUTKEVIČIUS – APIE PABĖGIMĄ NUO KREPŠINIO IR DIDESNĮ DĖMESĮ KŪNO PRIEŽIŪRAI

  • 1

Betsafe-LKL TV „YouTube“ kanale – pokalbis su Kauno „Žalgirio“ krepšininku Arnu Butkevičiumi.

Pastaraisiais metais tiek „Žalgiryje“, tiek Lietuvos rinktinėje puolėjas neretai tapo tuo žmogumi, kurio metimai užbaigia užstrigusias atakas ar net lemtingus išpuolius tiksint paskutinėms sekundėms. A. Butkevičius papasakojo, kodėl taip atsitiko.

„Dažniau norėtųsi kartais būti su kamuoliu, tai imu ir tokius metimus, – juokėsi žaidėjas. – Tokių dalykų nepasirinksi – pati situacija kartais diktuoja, kad atsiduri tokioje vietoje, tokiu laiku. Toks sutapimas, kad dažnai atsiduriu aš, imuosi tų metimų. Vienas iš tų dalykų, kurių treneris nesuplanuoja, nes tai paskutinių sekundžių metimai, rotacijos, kokių nesi suplanavęs, bet pati situacija tokias padiktuoja ir tenka tokius metimus išmesti.“

Kauniečių tvarkaraštis pastaraisiais metais – itin intensyvus. Visgi paklaustas apie būdus pabėgti nuo krepšinio, A. Butkevičius atsižvelgė į praėjusį sezoną ir juo nesiskundė.

„Nežinau, ar įmanoma pabėgti. Rungtynių labai daug, tad pabėgimas yra tiesiog kitą dieną praleisti kažkiek daugiau laiko su šeima. Jei nėra treniruočių, tai į salę ir neini, į krepšinio pusę nelabai žiūri. Man po praėjusio sezono nebuvo psichologinio nuovargio labai didelio, kad norėčiau, jog sezonas baigtųsi, ar kad jis būtų prailgęs. Vis tiek buvo geras sezonas komandai, nemažai pergalių. Kai tikslai pasiekiami, nuotaika geresnė ir automatiškai psichologinis nuovargis nėra toks sudėtingas ar juntamas“, – tvirtino 31-ąjį gimtadienį neseniai atšventęs klaipėdietis.

Taip pat A. Butkevičius papasakojo, kaip pasikeitė jo kūno priežiūra bėgant metams. Visą pokalbį su žalgiriečiu žiūrėkite Betsafe-LKL TV „YouTube“ kanale.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jonas

Sąžiningas, labai toli nubėgo....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS