D. Kairys po pergalės Alytuje: nuvilia gynyba | kl.lt

D. KAIRYS PO PERGALĖS ALYTUJE: NUVILIA GYNYBA

  • 0

Vilniaus „Rytas“ tik po atkaklios kovos Alytuje 90:80 įveikė vietos „Dzūkiją“. Po mačo sostinės klubo treneris Donaldas Kairys pripažino, jog jį neramina komandos gynyba.

„Sunkios rungtynės, išvykoje antrą kartą iš eilės. „Dzūkija“ žaidė gerai, žinojome, kad negalime atsipalaiduoti, atorod stengėmės, bet nuvilia gynyba, – spaudos konferencijoje kalbėjo Kairys. – Labai lengvai įsileidžiame varžovus į baudos aikštelę. Džiugina pergalė ir dominavimas po lenta, taip pat kovingumas.“

„Norėtųsi, kad geriau vaikščiotų kamuolys, atliktume daugiau rezultatyvių perdavimų, stengiausi visiems duoti pažaisti, bet dar yra anksti ir daug dalykų reikia gerinti“, – pratęsė „Ryto“ vairininkas.

Puikias rungtynes vilniečių gretose sužaidė Gytis Radzevičius, pelnęs 8 taškus ir surinkęs 12 naudingumo balų per 16 minučių.

„Turime gerą problemą, turėdami tris žaidėjus vienoje pozicijoje ir ne visada yra lengva juos panaudoti. Gytis gerai įėjo į rungtynes, labai kovojo ir tikrai padėjo mums, džiaugiamės jo indėliu“, – baigė Kairys.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS