D. Motiejūno sugrįžimas nukeltas: man pasakė važiuoti namo | kl.lt

D. MOTIEJŪNO SUGRĮŽIMAS NUKELTAS: MAN PASAKĖ VAŽIUOTI NAMO

  • 0

Nors Hjustono „Rockets“ ir Donatas Motiejūnas jau susitarė dėl ketverių metų 35 mln. JAV dolerių vertės kontrakto, abiem pusėms ir toliau nepavyksta jo sudaryti.

JAV žiniasklaida praneša, kad „Rockets“ iškilo klausimų dėl žaidėjo medicininio patikrinimo. Komanda nori gauti daugiau informacijos, todėl vis dar negali aktyvuoti krepšininko kontrakto ir sugrąžinti jį į klubą.

Puolėjas jau anksčiau praėjo medicininę patikrinimą, o „Rockets“ treneris Mike’as D’Antoni tikėjosi Motiejūną pamatyti ant komandos suoliuko praėjusios nakties rungtynėse su Dalaso „Mavericks“, kurias Hjustono klubas laimėjo 109:87.

„Daug ko šioje situacijoje nežinau, – prieš rungtynes su „Mavericks“ sakė treneris. – Jie susidūrė su kažkokiomis problemomis. Tik žinau, kad dar ne viskas baigta. Maniau, kad jis šį vakarą pasirodys čia, bet jo nėra. Šiuo metu žinau tik tiek. Pamatysime.“

Pasirodyti ant komandos suoliuko tikėjosi ir pats Motiejūnas, tačiau jam atvykus į „Toyota Center“ areną, „Rockets“ vadovai lietuvį išsiuntė namo.

„Buvau čia, bet man buvo pasakyta važiuoti namo“, – ESPN cituota 26-erių metų 213 cm ūgio žaidėją.

„Rockets“ generalinis direktorius Darylas Morey atsisakė pakomentuoti apie susidariusią situaciją dėl Motiejūno.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS