D. Sabonis apie brolį: Tautvydas žaidžia geriau už mane | kl.lt

D. SABONIS APIE BROLĮ: TAUTVYDAS ŽAIDŽIA GERIAU UŽ MANE

  • 2

Kartu su Domantu Saboniu šventes sutikę jo broliai Tautvydas ir Žygimantas sulaukė vietinės žiniasklaidos dėmesio.

Ispanijos antrojoje lygoje žaidžiantis Tautvydas ir maisto pramonėje toje pačioje šalyje dirbantis Žygimantas kartu su jaunesniuoju broliu papasakojo apie savo kalėdas Spokano mieste.

„Gavau penkias laisvas dienas, todėl paklausiau mamos, ar galiu grįžti į Lietuvą. Sužinojusi, kad neketinu parsivežti merginos ir šuns ji pasiūlė man aplankyti brolį bei pati sumokėjo už bilietus“, – pasakojo Tautvydas.

„Galimybę kurį laiką nedirbti turėjau ir aš, todėl atvykau su Tautvydu. Tai pirmas kartas, kai nešvenčiame su tėvais, galbūt atvykti į JAV taps nauja mūsų tradicija“, – pridūrė Žygimantas.

Kiekvienas Domanto rungtynes internetu Ispanijoje stebintis Tautvydas šypsodamasis tikino esantis geresnis už jaunesnįjį brolį.

„Gonzagos komandos treneris padarė gerą darbą. Domantas žaidžia puikiai, tačiau jam dar reikėtų pagerinti metimą. Manau, kad aš esu kiek geresnis žaidėjas“, – kalbėjo Tautvydas.

Broliui linksmai pritarė ir pats Domantas: „Taip, turbūt jis tikrai žaidžia geriau“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Liucija

Tikra tiesa. Žinomi vaikinai, įžy mių tėvų vaikai, bet net žiūrėti nemalonu į jų tas ašepusias bar zdas.Kaip kokie pusbomžiai. Nežinant, tai ir mintis neateitų, kad jie yra ARVYDO SABONIO vaikai...

Audrone

Vaikinai jauni,žinomi,bet tokie apšepe su savo tomis barzdomis :(

SUSIJUSIOS NAUJIENOS