Kaunietis D.Motiejūnas stengiasi negalvoti apie NBA mainų pabaigą | kl.lt

KAUNIETIS D.MOTIEJŪNAS STENGIASI NEGALVOTI APIE NBA MAINŲ PABAIGĄ

  • 1

Iki NBA mainų laikotarpio pabaigos liekant pusantros paros, Hjustono „Rockets“ komandoje jaučiama įtampa. Ir to neslepia komandos vyriausiasis treneris Kevinas McHale'as.

„Jaučiama tam tikra įtampa. Jeigu mainai nebus atlikti, vaikinai, kurie nori likti Hjustone, bus laimingi. Kai kurie vaikinai nori būti išmainyti, todėl jie bus pikti, jei jų neišmainys“, – sakė McHale'as.

Tarp krepšininkų, kuriuos gali išmainyti, yra ir Donatas Motiejūnas. Nors nuo sausio vidurio jis gauna žaisti po 20 minučių per rungtynes, lietuvis nėra tikras, ar tai nėra ženklas apie artėjančius mainus.

„Niekas nežino, ar tai buvo strateginis sprendimas, kad mane iškeistų, ar trenerio akyse kažkas pasikeitė“, – atsakymas į klausimą apie išaugusį minučių skaičių, praėjusią savaitę tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Motiejūnas.

Vakar bendraudamas su Hjustono žiniasklaida, lietuvis patikino, kad stengiasi nekvaršinti galvos apie artėjančią mainų pabaigą.

„Aš tiesiog noriu toliau žaisti, – sakė Motiejūnas. – Tai – mano aistra, man patinka žaisti, patinka padėti komandai laimėti.

Negalvoju apie tai (mainų pabaigą), nes to nekontroliuoju. Jeigu generalinis vadybininkas Darylas Morrey gautų gerą pasiūlyą, jis išmainytų daugelį žaidėjų. Toks verslas ir negaliu dėl to jaudintis.“

Terminas, kada baigiasi galimybė keistis žaidėjais, yra vasario 20 diena, 22 val. Lietuvos laiku.

Iki tol „Rockets“ dar sužais vienas rungtynes – šiąnakt Los Andžele kovos su „Lakers“.

„Tai bus keistos rungtynės. Prieš mainų pabaigą rungtynės visada būna keistos“, – sakė K.McHale'as.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

neimanoma

pasidaryti tokiu, koks nesi, ir rodos jokiai NBA komandai jo neprireiks, is kitos pusės atlyginimas tai mokamas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS