Dviejų „Kibirkščių“ rungtynėse triumfavo pagrindinė komanda | kl.lt

DVIEJŲ „KIBIRKŠČIŲ“ RUNGTYNĖSE TRIUMFAVO PAGRINDINĖ KOMANDA

  • 0

Po kelerių metų pertraukos Vilniuje vėl buvo moterų krepšinio derbis. Prieš šį sezoną „Kibirkšties-MRU“ komandos dublerės „Kibirkšties-VKM“ krepšininkės nusprendė žaisti aukščiausioje lygoje. Tiesa, antradienio susitikime didelės intrigos nebuvo ir daug labiau patyrusi „Kibirkšties-MRU“ komanda 97:37 (23:12, 26:9, 20:16, 28:0) pranoko savo varžoves.

„Kibirkšties-MRU“ komanda jau pirmame kėlinyje nutolo saugiu atstumu, antrą ketvirtį laimėjo 26:9 ir antroje rungtynių dalyje komandos jau sprendė savo uždavinius.

Nors trečiame kėlinyje „Kibirkšties-VKM“ komanda sugebėjo atsilaikyti ir ketvirtį pralaimėjo tik keturiais taškais, tačiau per paskutines 10 min. jaunosios krepšininkės taškų nepelnė ir patyrė sutriuškinimą - 37:97.

„Kibirkšties-MRU“ komandai tai buvo pirmosios rungtynės Lietuvos čempionate šį sezoną ir iškovota pirmoji pergalė, o „Kibirkšties-VKM“ komanda patyrė antrą nesėkmę per dvejas rungtynes.

Rezultatyviausiai „Kibirkšties-MRU“ komandoje žaidė Klaudija Serkevičiūtė. Gynėja pelnė 17 taškų, atkovojo 3 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Justina Kraujūnaitė surinko 13 taškų, Daugilė Šarauskaitė - 12 (8 atk. kam.), Eglė Zabotkaitė, Kristė Druskytė ir Gabrielė Šulskė - po 10.

„Kibirkšties-VKM“ komandoje labiausiai išsiskyrė Audronė Zdanevičiūtė. Gynėja pelnė 17 taškų. Gerda Raulušaitytė pridėjo 9 taškus.

Kitas rungtynes „Kibirkšties-MRU“ komanda žais jau penktadienį, kai išvykoje susitiks su Kauno „Aisčių-LSMU“ ekipa.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS