Dvikovoje su danais susižeidęs M. Kuzminskas išvežtas į ligoninę | kl.lt

DVIKOVOJE SU DANAIS SUSIŽEIDĘS M. KUZMINSKAS IŠVEŽTAS Į LIGONINĘ

Lemiamose rungtynėse su Danija susižeidusiam Mindaugui Kuzminskui dvikova baigėsi anksčiau laiko.

Kelį prasikirtęs Lietuvos rinktinės puolėjas buvo išgabentas į ligoninę, kur jam buvo atlikti nuodugnesni tyrimai ir susiūta žaizda.

„Gerai tas, kas gerai baigiasi! – po nuotrauka instagrame rašė Kuzminskas. – Su pergale. Ačiū nerealiam žmogui ir daktarui už visą pagalbą. Gyvensiu.“

Darius Maskoliūnas po dvikovos patikslino, jog Kuzminskas turėtų atsistatyti per savaitę, bei linkėjo kuo greičiau sugrįžti į krepšinio ritmą jo atstovaujamame Krasnodaro „Lokomotiv“ klube.

Kuzminskas susižeidė antrajame kėlinyje, kuomet kovodamas dėl kamuolio krito ant parketo ir atsitrenkė į reklaminį stendą. Šiame epizode teisėjai pražangos neužfiksavo.

Krepšininkas aikštelėje praleido 11 minučių, per kurias surinko 6 taškus (2/5 dvit., 0/3 trit., 2/4 baud.), 5 atkovotus kamuolius, 1 rezultatyvų perdavimą ir 4 naudingumo balus.

Be jo likusi Lietuva laimėjo 77:76 po dramatiško Manto Kalniečio bloko.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ALGIS

Tai konstrukcijos nebuvo įzoliuotos , o kas mokės ''Lokomotyvui''

Nuomonė

Gerai a.a. F. Taunytė rašė apie sportininkus. Jiems tikrai kraujas nuteka į galūnes ir nebelieka jo smegenims. Užtat iš paprastų rungtynių ir pasidaro visokios kautynės, dvikovos, mūšiai...

Anonimas

Dvikovoj turi tų būti ir nukautų, o čia tik kažkoks nususęs kelis....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS