E. Bendžiaus klubas apvogtas Čekijoje: per rungtynes iškraustė kišenes ir lagaminus | kl.lt

E. BENDŽIAUS KLUBAS APVOGTAS ČEKIJOJE: PER RUNGTYNES IŠKRAUSTĖ KIŠENES IR LAGAMINUS

  • 0

Eimanto Bendžiaus atstovaujamas Sasario „Banco di Sardegna“ klubas Čekijoje nukentėjo nuo ilgapirščių.

FIBA Čempionų lygos „Top 16“ etapo rungtynes žaidusi Italijos ekipa dramatiškai krito Nimburke, o po rungtynių į rūbinę grįžę krepšininkai rado pribloškiantį siurprizą – iškraustytas kišenes ir lagaminus.

„Nimburkas turi puikią organizaciją ir pasižymi svetingumu, – žinutę socialiniame tinkle „Twitter“ pradėjo E. Bendžiaus bendraklubis Miro Bilanas. – Kažkas įsilaužė į mūsų rūbinę per Čempionų lygos rungtynes, prasiėjo pro kiekvieną lagaminą ir kišenes bei pavogė pinigus. Juokinga, kad pagal COVID-19 tvarką Čekijoje viskas yra uždaryta ir niekur negalima blaškytis.

Arenoje bendrai buvo įleista apie 60 žmonių ir vis tiek atsitiko tokie šūdini dalykai. „Geros“ nakties!“

Negana to, savotišką vagystę „Banco di Sardegna“ klubas patyrė ir aikštelėje. Dvikovoje pirmavę beveik 31 minutę, Italijos ekipos krepšininkai skaudų smūgį sugėrė likus 2 sekundėms prasileidę Haydeno Daltono dvitaškį, kuris 90:89 išplėšė vietos ČEZ pergalę.

Po dvikovos spaudos konferencijoje iš pykčio sprogęs Sasario ekipos strategas Gianmarco Pozzecco išsiliejo ant teisėjų ir eilę kartų kartojo, jog „taip yra nesąžininga“.

„Teisėjai net nėjo peržiūrėti epizodo. Mano nuomone, kamuolys aikštę paliko nuo jų, o ne nuo Miro, tai yra nesąžininga, – sunkiai tvardėsi G. Pozzecco. – Mano vyrai keliavo 25 valandas tam, jog sužaistų rungtynes. Jau nešneku apie mūsų reikalus už aikštelės ribų, kas yra pasibaisėtina. Kalbu apie tai, jog paprašiau teisėjų nueiti ir peržiūrėti, kadangi buvau įsitikinęs, kad jie paskutiniai lietė kamuolį. Ir jie nėjo. Mano krepšininkai – kaip mano sūnūs, jais pasirūpinsiu.

Tiesiog katastrofa. Bet negaliu skųstis, juk kiekvienas aikštelėje dirba savo darbą: pats klystu, auklėtiniai klysta, visi gali klysti. Bet mes kalbame apie kažką tokio.“

„Ir mes nekalbėsime apie rungtynes, einame Miro“, – atsistodamas plekštelėjo šalia sėdėjusiam M. Bilanui. Tiesa, krepšininkas tuoj pat buvo patikslintas, jog privalo pateikti komentarą.

„Miro, pasakyk kažką neįdomaus ir einame“, – reagavo „Banco di Sardegna“ vyr. treneris.

„Gerai, visi suklysta, bet manau, kad nenusipelnėme pralaimėti šį vakarą, – sakė M. Bilanas. – Tai tiek. Sveikinimai Nimburko klubui, jie kovojo iki pabaigos, bet mes nenusipelnėme pralaimėti.“

E. Bendžius Nimburke nerungtyniavo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS