Eurolygoje – R. Giedraičio ir E. Ulanovo dvikova (transliacijų tvarkaraštis) | kl.lt

EUROLYGOJE – R. GIEDRAIČIO IR E. ULANOVO DVIKOVA (TRANSLIACIJŲ TVARKARAŠTIS)

  • 0

Rokas Giedraitis prieš Edgarą Ulanovą. Šių lengvųjų puolėjų akistata įvyks antradienį, kai Eurolygos rungtynėse Vitorijos „Baskonia“ namie žais su Stambulo „Fenerbahce“.

R. Giedraitis yra tvirtas baskų klubo puolimo ramstis, o E. Ulanovas Turkijos komandoje yra vienas kertinių gynybos žaidėjų. Pirmasis vidutiniškai pelno po 13 taškų, antrasis – 6,4. E. Ulanovas retai atakuoja krepšį – praėjusioje dvikovoje su „Barcelona“ per 16 minučių metė tik sykį, nesukaupė nė taško, neatkovojo nė vieno kamuolio, nesurinko nė vieno naudingumo balo.

„Baskonia“ sunkusis puolėjas Tadas Sedekerskis pelno 1,2 taško, sugriebia 2,8 kamuolio aikštėje praleisdamas po 10 minučių.

Ant 14-ojo turnyro lentelės laiptelio nukritusi „Baskonia“ (2 pergalės, 4 pralaimėjimai) patyrė tris nesėkmes iš eilės. „Fenerbahce“ (4, 4) žengia devinta. Stambulo ekipa versis be traumuoto lyderio Nando de Colo.

Turnyro autsaideriai „Chimki“ žaidėjai (1, 6), kuriems diriguoja Rimas Kurtinaitis, antradienį svečiuose kovos su kita Rusijos ekipa – Sankt Peterburgo „Zenit“ (3, 1). Šis klubas rikiuojasi 10-tas, bet sužaidė tik keturis mačus.

„Zenit“ vidurio puolėjas Artūras Gudaitis praėjusiame ture į Vilerbano ASVEL krepšį įmetė 9 taškus. Tai buvo rezultatyviausios jo rungtynės šį sezoną elitiniame žemyno turnyre. Lietuvis renka 7,3 taško, atkovoja 2,7 kamuolio.

Eurolygos lyderė „Barcelona“ (7, 1) dviguboje Eurolygos savaitėje trečiadienį priims Pirėjo „Olympiacos“ (5 ir 3). Šis klubas, laimėjęs dukart iš eilės, šoktelėjo į trečiąją vietą. Katalonijos komanda dabar šventė net šešias pergales paeiliui.

Galingai startavęs, bet dviejuose paskutiniuose mačuose suklupęs ir į penktąją poziciją smuktelėjęs Kauno „Žalgiris“ (5, 3) antradienį namie galynėsis su tokį pat pergalių ir pralaimėjimų balansą turinčia CSKA komanda. Ji dėl truputį geresnio taškų santykio užima ketvirtąją vietą.

Kaune turėtų pasirodyti maskviečių puolimo asas Mike‘as Jamesas. Jis buvo įsivėlęs į konfliktą su klubo vyriausiuoju treneriu Dimitriu Itoudžiu. Amerikietis vidutiniškai renka 16,4 taško, atlieka 5,3 rezultatyvaus perdavimo. CSKA gretose traumą yra patyręs kitas gynėjas Janis Strelniekas.

Šiuolaikinėje Eurolygoje žalgiriečiai Rusijos milžiną yra paklupdę tris kartus, bet nusileido jam net 21-eriose rungtynėse.

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ kanalai ir naujos kartos televizija „Go3“ antradienį bei trečiadienį parodys penkias Eurolygos dvikovas.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

lapkričio 17 d.

18.45 val. „Zenit“ – „Chimki“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),

19.45 val. „Žalgiris“ – CSKA („TV3 Sport“, „Go3“),

21.15 val. „Barcelona“ – „Fenerbahce“ („Go3“);

lapkričio 18 d.

19.15 val. „Real“ – „Maccabi“ („TV3 Sport“, „Go3“),

21.45 val. „Barcelona“ – „Olympiacos“ („TV3 Sport“, „Go3“).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS