J. Jankevičius apie nukabintą Š. Jasikevičiaus atvaizdą: ar pritrūko vietos palubėse? | kl.lt

J. JANKEVIČIUS APIE NUKABINTĄ Š. JASIKEVIČIAUS ATVAIZDĄ: AR PRITRŪKO VIETOS PALUBĖSE?

  • 2

Ištikimas Vilniaus „Ryto“ gerbėjas humoristas Justinas Jankevičius sukritikavo komandos sprendimą nuo „Jeep“ arenos palubių nukabinti Šarūno Jasikevičiaus atvaizdą.

Apie tai jis kalbėjo LRT radijo laidoje „Penktadienio pokalbiai“ su Martynu Starkumi.

„Man labai smagu. Tokie kieti vyrai, ultros, bet staiga susopo širdutę, – ironiškai pradėjo J. Jankevičius. – Svarbiausia, kad Š. Jasikevičius buvo fantastiškas žaidėjas, kai jis rungtyniavo „Ryte“. Suprantu versiją, kad tuomet „Rytas“ nieko nepasiekė. Bet jeigu jau užkabinai, tai ar pritrūko vietos palubėse? Tai ar jūs dabar kažką kitą kabinsite, nes pritrūko vietos? Martyno Echodo marškinėlius norite pakabinti? Kieno marškinėlius pakabinsite vietoje Š. Jasikevičiaus?

Širdutę paskaudo. Man visiškai neskaudėjo širdies, kad mes turėjome vieną iš fantastiškiausių žaidėjų, kuris tuometiniame „Lietuvos ryte“ žaidė puikiai, o vėliau tapo legenda. Man atrodo, kad mes turėtume didžiuotis. Aš sakau taip – „Rytas“ „Žalgiriui“ davė Š. Jasikevičių. Negalvokime, kad mus nervina, galvokime, kad nervina mūsų varžovus. Mums kaip tik geriau, kad Š. Jasikevičiaus marškinėliai kabo pas mus, mes „Žalgiriui“ parodome, kad Š. Jasikevičius iš pradžių buvo mūsų.

Aš manau, kad „B tribūna“ turi teisę skanduoti tai, ką jie tik nori, mes to negalime drausti, nes gyvename Lietuvoje, kurioje norėčiau, jog būtų laisvas žodis. Bet kai jie spaudžia klubą daryti tokius idiotiškus sprendimus, aš atitinkamai apie juos ir galvoju. Čia buvo klaida. Nesakau, kad jie yra idiotai, bet manau, kad toks jų ėjimas buvo idiotiškas. Aš klubo vietoje pasakyčiau, kad buvome nukėlę nuvalyti ir pakabinsime atgal. Fantastiška, kad „B tribūna“ būna rungtynėse, jie sukuria puikią atmosferą, bet šitoje vietoje galėjo ir patylėti“, – savo nuomonę išsakė J. Jankevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

T

Tai ir slezo marskineliu neiskele i palubes nezinau su ta tradicija negerai nepritampa europietiskos tradicijos lietuvoje mes mastome savanaudiskai

Manau

Kad Šimašius įsakė pakabinti iškrypėlių vado portretą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS