JAV žiniasklaida: sraigtasparnio avarijoje su K. Bryantu žuvo ir jo 13-metė dukra | kl.lt

JAV ŽINIASKLAIDA: SRAIGTASPARNIO AVARIJOJE SU K. BRYANTU ŽUVO IR JO 13-METĖ DUKRA

  • 2

Sekmadienį pasaulį apskriejo širdį verianti žinia – sraigtasparnio avarijoje tragiškai žuvo 41-erių NBA legenda Kobe Bryantas. Iš pradžių užsienio žiniasklaida pranešė, kad krepšininko žmonos Vanessos ir jųdviejų atžalų nukritusiame sraigtasparnyje nebuvo, tačiau kiek vėliau paaiškėjo, kad žuvo ir 13-metė dukra.

„TMZ Sports“ skelbia, kad kartu su krepšinio legenda privačiu sraigtasparniu skrido ir jo 13-metė dukra Gianna. Mergina kartu su tėčiu bei dar keliais neįvardintais asmenimis skrido į „Mamba“ sporto centrą, kuriame turėjo vykti krepšinio treniruotė.

K. Bryantas šiuo sraigtasparniu skrido su dar trimis žmonėmis, kuomet įsiliepsnojo ugnis. Greitoji pagalba prisistatė į įvykio vietą, tačiau padėti niekuo negalėjo. Patvirtinta apie penkių asmenų žūtį. K. Bryanto žmona Vanessa tarp žuvusiųjų nėra minima. Katastrofos aplinkybės vis dar tiriamos.

Vieta, kur sudužo legendinio krepšininko K. Bryanto sraigtasparnis

Scanpix nuotr.

K. Bryantui keliavimas sraigtasparniu buvo įprastas – siekdamas sutaupyti laiko, jis skrisdavo net į rungtynes ar treniruotes.

 

 

K. Bryantas NBA lygoje žaidė lygiai 20 metų – nuo 1996-ųjų iki 2016-ųjų ir visus juos – Los Andželo „Lakers“ klube. „Staples Center“ arenoje į palubes yra iškelti abu jo marškinėliai pažymėti 8 ir 24 numeriais.

Per šį laikotarpį Kobe iškovojo 5 NBA titulus, du kartus tapo finalo serijos MVP ir kartą – reguliariojo sezono MVP. Su JAV nacionaline rinktine gynėjas du olimpinius aukso medalius.

Jis taip pat 18 kartų buvo išrinktas į NBA „Visų žvaigdžių“ rungtynes, o tarp visų laikų rezultatyviausių krepšininkų ilgą laiką buvo trečioje pozicijoje. Šiąnakt jį iš šios vietos išstūmė LeBronas Jamesas.

K.Bryantas tarp nesuskaičiuojamo kiekio sportinių apdovanojimų turi ir „Oskarą“ – už geriausią trumpametražį animacinį filmą, paremtą jo eilėraščiu apie jausmus krepšiniui „Dear Basketball“.

Keturios dukros

K. Bryantas kartu su savo žmona buvo susilaukęs keturių dukterų – Gianna, Natalia, Bianca ir naujagimės Capri.

Su žmona K.Bryantas susipažino 1999-aisiais. Tuo metu krepšininkui buvo 21-eri, o airės ir meksikiečio šeimoje gimusiai Vanessai Laine – 17 metų.

Po šešių mėnesių draugystės pora susižadėjo, o 2001 metais iškėlė vestuves.

GALERIJA

  • Kobe Bryantas su žmona Vanessa
  • Kobe Bryantas su žmona Vanessa
  • JAV žiniasklaida: sraigtasparnio avarijoje su K. Bryantu žuvo ir jo 13-metė dukra
  • JAV žiniasklaida: sraigtasparnio avarijoje su K. Bryantu žuvo ir jo 13-metė dukra
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

As

Baisi tragedija!!! Toks zmoniu likimas nesuprasi kas taves laukia siandien ar rytoj! Nezmoniskas skausmas,ir svarbiausia kaip gyventi toliau.... Nezinau ar laikui begant galima pamirsti uzuojauta seimai

Kukas

Nuoširdžiausi užuojauta šeimai ir jos giminėms bei artimiesiems! Ir visiems kas žinojo ir pažino šitą šeima!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS