K. Bryanto žūtis sukrėtė Lietuvą: Dievuliau, ne tą pasirinkai į savo komandą | kl.lt

K. BRYANTO ŽŪTIS SUKRĖTĖ LIETUVĄ: DIEVULIAU, NE TĄ PASIRINKAI Į SAVO KOMANDĄ

  • 11

Prie Los Andželo sudužus sraigtasparniui žuvo 41-erių NBA žvaigždė Kobe Bryantas, jo 13-metė dukra bei dar 7 žmonės. Ši nelaimė sukrėtė visą pasaulį. Socialiniuose tinkluose plintantys atsisveikinimai ir prisiminimai veria širdį. Žinomi žmonės Lietuvoje taip pat neslepia liūdesio ir dalijasi prisiminimais. 

„Pirmieji nusipirkti marškinėliai paauglystėje... Vienintelis, kurį galima lyginti su Jordanu... dievukas... Kobe... nesuvokiu....R.I.P. Mamba out“, – liūdesio socialiniuose tinkluose neslėpė dainininkas Tadas Juodsnukis.

„Mano mintys ir užuojauta žuvusiųjų artimiesiems. Be galo liūdna...Mano vaikystės didvyris Kobe Bryant ir jo mylima dukrytė Gianna. Kaip vyras ir tėtis aš negaliu nustoti apie tai galvoti. Bandau suprasti ir paaiškinti. Myliu ir apkabinu visą savo šeimą. Visada su jumis“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė ir dainininkas Donatas Montvydas.

Humoristas ir laidų vedėjas Mantas Stonkus taip pat neslėpė liūdesio. „Dievuliau, ne tą pasirinkai į savo komandą “, – rašė žinomas vyras.

Kaip vyras ir tėtis aš negaliu nustoti apie tai galvoti. Bandau suprasti ir paaiškinti.

„Vaje!!!  Ši labai skaudi nelaimė tik darsyk patvirtina, kad turime džiaugtis kiekviena mums dovanota gyvenimo akimirka!“, – į nelaimę reagavo ir dizainerė Audronė Bunikienė. 

„Paauglystėje du mėgstamiausi krepšininkai buvo panašaus stiliaus aštunti numeriai – Ramūnas Šiškauskas ir Kobe Bryant. Jokių kitų krepšininkų iki šiol taip nepamėgau, kaip mėgau šituos du. RIP Kobe Bryant, didžiulė tragedija visam sporto pasauliui“, –  liūdesį liejo humoristas Paulius Ambrazevičius.

Primename, kad sraigtasparnis, kuriuo skrido krepšinio žvaigždė, jo dukra ir dar septyni žmonės, sudužo Los Andželo priemiestyje Kalabasase. Kaip nurodė tarnybos, ugniagesiai pranešimą apie orlaivio sudužimą, sukėlusį krūmynų gaisrą ant kalvos šlaito, gavo maždaug 9 val. 47 min. vietos (19 val. 47 min. Lietuvos) laiku.

Karjerą baigęs 41-erių krepšininkas ir Gianna žuvo skrisdami į rungtynes, kuriose turėjo žaisti mergaitė, sakoma JAV žiniasklaidos pranešimuose.

Vietos žiniasklaida nurodė, kad taip pat žuvo dar viena žaidėja ir kažkuris iš tėvų.

Orindž Kousto koledžas patvirtino, kad sraigtasparnyje taip pat buvo jo beisbolo treneris – 56 metų Johnas Altobelli (Džonas Altobelis).

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Verslininkas

Turint daug pinigu ir lipti be labai didelio reikalo i lektuva yra beprotyste.

kokie

Mes kartais saldus,tik parasom ir turbut pamirstam,nesakau,kad gerai cia,bet tiek daug saldumo,tiek daug seimos apkabinimu,kazkaip per daug

petras

jai nezinot ,nekomentukit,nes rodote savo debiluma
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS