K. C. Riversas: nebūsiu originalus, paminėsiu „Žalgirio“ aistruolius | kl.lt

K. C. RIVERSAS: NEBŪSIU ORIGINALUS, PAMINĖSIU „ŽALGIRIO“ AISTRUOLIUS

  • 0

Sankt Peterburgo „Zenit“ klubas K. C. Riverso karjeroje yra jau 16-asis. Praėjusį sezoną Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavęs snaiperis matė daugybę skirtingų sirgalių, bet labiausiai jam įstrigo palaikymas Lietuvos komandoje.

„Nebūsiu originalus, paminėsiu lietuvius, „Žalgirio“ gerbėjus, – į „iz.ru“ žurnalisto klausimą, kurios komandos aistruoliai jo karjeroje buvo šauniausi, atsakė K. C. Riversas. – Jiems kiekvienas Eurolygos mačas yra lyg šventė. Jie tave palaiko ir kai laimi, ir kai pralaimi. Kaune visada susirenka pilna arena, lietuviai gyvena krepšiniu, didelė grupė sirgalių mus sekė visoje Europoje. Tai tikrai šaunu.“

33-ejų 193 cm ūgio atletas per savo karjerą rungtyniavo ir geru aistruolių palaikymu garsėjančiose Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Atėnų „Panathinaikos“ ekipose.

„Crvena Zvezda“ turi labai stiprią palaikymo grupę, jie yra labai garsūs, – pažymėjo K. C. Riversas. – „Zenit“ taip pat turi puikius sirgalius. Mes čia žaidėme prieš pat pandemiją, o namų komanda sulaukė reikiamo palaikymo. Tikiuosi, kad šį sezoną sirgaliai mums padės namuose laimėti. Būtų šaunu sezoną pradėti su žiūrovais tribūnose.“

Snaiperis Eurolygoje su „Žalgirio“ marškinėliais vidutiniškai per 21 minutę rinko po 9,3 taško, 1,5 atkovoto kamuolio ir 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS