K. Maksvytis – apie trenerių aprangą ir potencialų Š. Jasikevičiaus vizitą „Žalgirio“ rungtynėse | kl.lt

K. MAKSVYTIS – APIE TRENERIŲ APRANGĄ IR POTENCIALŲ Š. JASIKEVIČIAUS VIZITĄ „ŽALGIRIO“ RUNGTYNĖSE

  • 6

Betsafe-LKL TV lygos aistruoliams pateikia pokalbį su Kauno „Žalgirio“ vyr. treneriu Kaziu Maksvyčiu.

46-erių specialistas pastaruosius dvejus metus treniruoja tiek „Žalgirį“, tiek Lietuvos rinktinę. Įdomi detalė – rinktinių ir klubiniame krepšinyje besiskirianti trenerių apranga. Pačiam darbėniškiui labiau prie širdies yra laisvesnis stilius.

„Mums visiems patogiau yra paprastesnė apranga – polo marškinėliai, kažkokie džinsai, kur mažiau reikia įsipareigoti ir ruoštis. Mados keičiasi, visko gali būti, kad gal ir grįš (toks stilius)“, – teigė K. Maksvytis.

Šį sezoną netreniruodamas jokios ekipos pradėjo Šarūnas Jasikevičius. Dabartinis kauniečių strategas sako, jog lauktų kolegos vizito per „Žalgirio“ rungtynes.

„Duok dieve, tegu užsuka. Grynakraujis žalgirietis, tegu tik savo energija įpučia komandai ugnelės ir pasitikėjimo“, – sakė treneris.

„Ne, mes kolegos, – paklaustas, ar nejaustų įtampos, jei rungtynes stebėtų Š. Jasikevičius, atsakė K. Maksvytis. – Nėra, ko slėpti, krepšinis keičiasi. Tai, ką rodėme prieš kelerius metus, dabar nebeveikia, tad paslapčių nelabai yra.“

Trumpas pokalbis su „Žalgirio“ vairininku – Betsafe-LKL TV „YouTube“ kanale.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Nujo

Sitas plugas .bet staba paziurek krapas sabonio nuop...atsiprasau ir dar keli pridurkai.ka tu gali asiekti su tokiu treneriu stabu?

Adomas

Maksvytis visiškas kau....as. kiek tų keitimų bereikalingų. Kada isižaisti jei nespėjei išbėgt ,jau sodina ant suolo.

Adomas

Tokių lūzerių dar nebuvau mates. Už ką jiem pinigus moka. Ne žalgiris bet pagal žaidimą Klausučių pradinės mokyklos lygio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS