Karštas vakaras Jonavoje: išvarytas V. Šeškus ir pirmasis „CBet“ pralaimėjimas | kl.lt

KARŠTAS VAKARAS JONAVOJE: IŠVARYTAS V. ŠEŠKUS IR PIRMASIS „CBET“ PRALAIMĖJIMAS

  • 0

Jonavoje virė aistros šeštadienio vakarą. Be pralaimėjimų LKL žygiavusios Jonavos „CBet“ treneris Virginijus Šeškus buvo išvarytas iš aikštės, o jo auklėtiniai krito – 84:82 (22:19, 23:21, 22:26, 17:16) rungtynes laimėjo Utenos „Juventus“.

V.Šeškus pratrūko trečiojo kėlinio viduryje, kai ėmė šaukti ant teisėjų ir veržtis į aikštę. Gavęs antrąją techninę pražangą specialistas toliau aiškino teisėjams gyvenimo tiesas, jį ramino asistentai, tačiau galiausiai treneris buvo priverstas kulniuoti iš techninės zonos.

Bet tai nebuvo pirmas emocijų protrūkis Jonavoje. Anksčiau technines pražangas jau buvo gavęs ir Utenos klubo treneris Donaldas Kairys, ir uteniškių krepšininkas Žygimantas Skučas, ir V.Šeškaus sūnus Edvinas Šeškus.

„Juventus“ po trijų kėlinių buvo priekyje tašku (67:66), tačiau jau pačioje lemiamo ketvirčio pradžioje jonaviškiai veržėsi į priekį spurtu 10:0.

Daugiau nei pusę ketvirtojo kėlinio „Juventus“ krepšininkai nesugebėjo pelnyti taškų, tačiau tuomet atkuto ir priartėjo prie varžovų. Likus žaisti kiek mažiau nei dvi minutes, komandas vėl teskyrė du taškeliai.

Tuomet E.Šeškus įšveitė dvitaškį su pražanga (80:76), kamuolį pavogęs Dovis Bičkauskis pridėjo dar du taškus (82:76).

Bet „Juventus“ nepasidavė – Alexanderis Hamiltonas pataikė iš toli, o Ž.Skučas pataikė dvitaškį. Šią atkarpą per mažiau nei 10 sekundžių surengė uteniškiai.

Martynas Paliukėnas dvitaškiu išvedė „Juventus“ į priekį, „CBet“ nesugebėjo užpulti ir tuomet jau ėmėsi pražangų taktikos. Netrukus M.Paliukėnas stojo prie baudų linijos, tačiau pataikė tik kartą (84:82).

10 sekundžių liko Jonavos komandai, tačiau net metimo nesugebėjo sukurti „CBet“.

„CBet“ tai buvo pirmas pralaimėjimas po penkių pergalių LKL iš eilės. „Juventus“ iškovojo trečią pergalę, D.Kairio auklėtiniai yra pralaimėję taip pat triskart.

„CBet“:D.Bičkauskis 18, E.Šeškus 15, M.Laksa 14, V.Šulskis 13.

„Juventus“: M.Gecevičius 18, A.Hamiltonas 13, Ž.Skučas ir J.Evansas po 10.

Gairės: CBet, Jonava, Juventus
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS