Kėdainių „Nevėžio“ ekipa garbingai priešinosi „Krasnyj Oktiabr“ ekipai | kl.lt

KĖDAINIŲ "NEVĖŽIO" EKIPA GARBINGAI PRIEŠINOSI "KRASNYJ OKTIABR" EKIPAI

Kėdainių "Nevėžio" ekipa tęsia pasirengimą 2014-2015 metų krepšinio sezonui. Virginijaus Sirvydžio auklėtiniai pirmadienį antrosiose komandos kontrolinėse rungtynėse rezultatu 80:93 (17:20, 27:22, 14:26, 22:25) nusileido VTB Vieningoje krepšinio lygoje žaisiančiai Volgogrado "Krasnyj Oktiabr" (Rusija) komandai.

"Nevėžio" ekipoje šiame mače sunkiai sulaikomas buvo amerikietis Rodas Camphoras, pelnęs 25 taškus (6/9 tritaškiai) ir atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus. Varžovams daug problemų pridarė Vaidotas Volkus, kurio sąskaitoje - 21 taškas (5/8 tritaškiai).

Be jų, šeimininkų gretose išsiskyrė atitinkamai 8 ir 7 taškus į varžovų krepšį įmetę sutarties su klubu kol kas nepasirašę Marcusas Monroe ir Vladislavas Lotarevas, po 6 taškus pelnė Šarūnas Kulevičius, Jasonas Davisas ir Aurimas Adomaitis. Thomas Davisas pasižymėjo tašku, o Aleksandras Zvarykinas taškų nepelnė.

"Mūsų žaidime vis dar yra nemažai techninio broko, tačiau bendras komandos vaizdas - daug geresnis, lyginant su pirmosiomis draugiškomis rungtynėmis. Nors ir pralaimėjome tikrai gerokai pajėgesniam varžovui, tačiau žaidimas po truputį gerėja", - apie rungtynes su "Krasnyj Oktiabr" ekipa mintimis dalijosi "Nevėžio" treneris V.Sirvydis.

Rugsėjo 10 dieną, trečiadienį, Kėdainių komanda žais trečiąsias kontrolines rungtynes - su Utenos "Juventus" krepšininkais. Pirmąjį kontrolinį susitikimą su Rygos universiteto krepšininkais "Nevėžis" laimėjo 75:71.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS