Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ trenerių štabą papildė patyręs amerikietis | kl.lt

KĖDAINIŲ „NEVĖŽIO-OPTIBET“ TRENERIŲ ŠTABĄ PAPILDĖ PATYRĘS AMERIKIETIS

  • 0

Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ trenerių štabą papildė 57-erių metų specialistas Robertas Patrickas Gonzalezas.

Amerikietis trenerio karjerą pradėjo dar 1986 metais ir per visą šį laiką dirbo ne viename puikiai žinomame JAV universitete. Paskutine jo stotele studentų krepšinyje tapo Seton Holo universitetas, kurio krepšinio komandos vyriausiuoju treneriu R.P.Gonzalezas buvo ketverius metus (2006-2010).

Po karjeros etapo treniruojant „Seton Hall Pirates“ krepšinio komandą specialistas dirbo skautu skirtingose NBA organizacijose, taip pat kurį laiką užėmė krepšinio analitiko poziciją radijo bei televizijos laidose.

Paskutinius dvejus metus amerikietis praleido Kinijoje, kur dirbo su tos šalies jaunimo rinktinėmis bei užėmė trenerio asistento pareigas Kinijos krepšinio lygos (CBA) Džilino „Northeast Tigers“ komandoje. Jis taip pat buvo pagrindinis treneris buvusios Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždės Stephono Marbury organizuojamoje krepšinio stovykloje Kinijoje.

„Gonzalezas yra puikiai Amerikoje žinomas krepšinio specialistas. Džiaugiamės, jog jis sutiko prisijungti prie mūsų ir net neabejojam, kad savo patirtimi jis įneš daug teigiamų dalykų tiek treniruotėse, tiek rungtynėse“, – sakė „Nevėžio“ sporto direktorius Virginijus Bulotas.

Naujasis Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ komandos asistentas bus atsakingas už individualių komandos krepšininkų įgūdžių tobulinimą bei varžovų žaidimo analizę. Specialistas jau atvyko į Lietuvą ir yra prisijungęs prie komandos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS