Krepšininkas J. Ramanauskas automobilyje rūkė „žolę“ | kl.lt

KREPŠININKAS J. RAMANAUSKAS AUTOMOBILYJE RŪKĖ "ŽOLĘ"

  • 9

Dažniausiai pranešimai apie „žolę“ rūkyti mėgstančius krepšininkus mus pasiekia iš už Atlanto, tačiau po truputį daugėja tokių atvejų ir Lietuvoje. Vasarą paaiškėjo, kad marihuaną sezono metu rūkę Alytaus „Dzūkijos“ įžaidėjas Žydrūnas Kelys, o šį kartą į kur kas rimtesnę bėdą pateko Juozas Ramanauskas, rašo portalas krepsinis.net.

TV3 laidoje „Farai“ pirmadienį parodytas reportažas apie tai, kaip Kauno centre patruliuodami policijos pareigūnai pastebėjo automobilį su užrasojusiais langais. Vos atidarę transporto priemonės duris policininkai ne tik užuodė specifinį kanapių kvapą, bet ir išvydo daug nesurūkytos „žolytės“. Pagrindiniu veikėju tapo prie vairo sėdėjęs J.Ramanauskas.

Krepšininkas net nebandė gintis ir prisipažino, kad rasti narkotikai yra būtent jo ir prieš atvykstant pareigūnams 208 cm ūgio kaunietis kartu su dar trimis draugais rūkė „žolę“. Šį sezoną 28-erių „centras“ rungtyniaus Regionų krepšinio lygos (RKL) Druskininkų „Citus“ ekipos gretose.

Portalui Krepsinis.net susisiekus su klubo vadovu, šis nustebo išgirdęs šią naujieną ir teigė nieko panašaus negirdėjęs. Nors laidoje visų įtariamųjų veidai yra užmaskuoti, tačiau Krepsinis.net pavyko iš laidos rengėjų gauti patvirtinimą, kad su „žole“ įkliuvo būtent J.Ramanauskas. Per savo karjerą J.Ramanauskas yra rungtyniavęs Kėdainių „Nevėžio“, Valmieros, Kauno „Triobet“, Klaipėdos „Neptūno“, Utenos „Juventus“, Atyrau „Barsy“ ir Radviliškio „Radviliškio-Juodelių“ komandose.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Kobis

Laikui begant, kanapes sueda nervu sistema, na ir sukelia impotencija. Nezinojot? :)

Tasppats

Kas nori tegul ruko ja...Marichuana yra per daug ispustas reikalas,uzklijuota netinkama etikete,o viskas prasidejo nuo JAV kad kazkuriam ji nepatiko valdininkui tai ir uzdraude,kitos salys ispaskos sekri pradejo.A.Linkolnas megaudavosi siuo dalyku..Pupuliari jo fraze:"Two of my favorite things are sitting on my front porch smoking a pipe of sweet hemp, and playing my Hohner harmonica."

Aaaaaa

Nu ir gerai, kad ruko. Ne valstybej kisti nosi i privatu zmogaus gyvenima.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS