Krepšininkės ruošiasi rudens išbandymams | kl.lt

KREPŠININKĖS RUOŠIASI RUDENS IŠBANDYMAMS

  • 0

Šią vasarą oficialiose varžybose nedalyvausianti Lietuvos moterų krepšinio rinktinė be pratybų ir rungtynių neliks.

Vyriausiojo trenerio Rimanto Grigo vadovaujamos krepšininkės jau susirinko į treniruočių stovyklą, o visą mėnesį skirs pasiruošti rudenį vyksiančioms Europos čempionato atrankos kovoms.

Mūsiškės lapkritį išmėgins jėgas su ukrainietėmis ir suomėmis. Pernai rudenį lietuvės B grupėje 69:59 įveikė Suomijos komandą ir 56:83 pralaimėjo Prancūzijos ekipai.

„Krepšininkės aukoja savo laisvalaikį vien dėl to, kad pasirengtų būsimiems išbandymams. Pabandysime realizuoti tam tikrus gynybos, puolimo sumanymus, – sakė R.Grigas. – Treniruosis ne visos kandidatės į pagrindinę sudėtį, bet branduolį turime. Šiuo metu vyksta daug trijulių krepšinio varžybų, mūsų žaidėjoms gerai sekasi. Tai truputį trikdo rinktinės planus, bet trijulės daro didelę reklamą moterų krepšiniui ir mes džiaugiamės, kad pasiekia gerų rezultatų.“

Rugpjūčio 9-ąją Lietuvos moterų krepšinio rinktinė išvyks į Paryžių (Prancūzija), kur sužais dvejas draugiškas rungtynes su Oklahomos (JAV) universiteto atstovėmis.

18–23 d. numatyta treniruočių stovykla Kaune ir draugiški mačai su Izraelio krepšininkėmis: rugpjūčio 22 d. Panevėžyje, o 23 d. Jonavoje.


Rinktinė

Gynėjos, įžaidėjos: Santa Baltkojienė, Audronė Zdanevičiūtė, Laurita Jurčiūtė, Justina Kraujūnaitė.

Puolėjos: Laura Juškaitė, Giedrė Labuckienė, Marina Solopova.

Vidurio puolėjos: Gintarė Petronytė, Daugilė Šarauskaitė, Eglė Šventoraitė, Laura Želnytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS