Krepšinio mėgėjų lygoje skambės ir Sabonio pavardė | kl.lt

KREPŠINIO MĖGĖJŲ LYGOJE SKAMBĖS IR SABONIO PAVARDĖ

Kauno krepšinio mėgėjų lyga (KKML) rengiasi artėjančiam sezonui. Kaip ir kasmet, lyga rengs turnyrus ir žemesnio meistriškumo žaidėjams, ir pažengusiems profesionalams. Tarp varžybų dalyvių bus ne vienas žinomas vardas.

Tradiciškai bene daugiausia garsių pavardžių pritraukia veteranų varžybos. Jose rungtyniauja ne vienas buvęs Kauno „Žalgirio“, Lietuvos krepšinio rinktinės bei Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ekipų atstovas. Šią vasarą bene skambiausią naujieną paskelbė krepšinio klubas „Minbra“. Anot lygos svetainės, šios komandos garbę trejus metus yra gynęs buvęs NBA puolėjas Darius Songaila. Įvairiuose turnyruose „Minbra“ marškinėliais vilkėdavo ne vienas perspektyvus aukšto lygio krepšininkas, o šįkart klubas išplatino žinią, jog prie ekipos prisijungia Arvydo Sabonio sūnus Tautvydas. Šią vasarą profesionalo karjerą sustabdęs Tautvydas Sabonis tapo „Žalgirio“ dublerių trenerių štabo nariu. Iš saulėtosios Ispanijos persikėlęs gyventi į Kauną, jis neatsisakė ir pasiūlymo palaikyti sportinę formą „Minbros“ klube.

Buvęs profesionalus krepšininkas turėtų startuoti ir „Reunion“ klube. Ši ekipa sukirto rankomis su praeityje LKL Alytaus „Dzūkijos“ komandai atstovavusiu gynėju Edgaru Švelginu. Pernai jis jau bandė jėgas KKML A lygoje ir pasidabino sidabro medaliu.

„Ilgai ieškojome tokio tipo žaidėjo. Edgaras pas mus rungtyniaus tiek pirmoje, tiek antroje pozicijoje, o jo snaiperio savybės labai tiks prie mūsų žaidimo sistemos“, – kalbėjo komandos vyr. treneris Justas Vazalis.

Nemažai garsių krepšininkų rungtyniaus ir veteranų varžybose. Kaip ir kasmet visas būrys „Žalgirio“, Kauno „Atleto“ bei kitų klubų žaidėjų turėtų vilkėti „Top Sport“ komandų marškinėliais. Beje, norėdama palengvinti ekipų formavimą, lyga paskelbė apie KKML „Žaidėjų biržos“ projektą. Tai turėtų pagelbėti žaidėjams, ieškantiems naujos ar papildomos komandos, taip pat ekipoms, kurios renka naujas sudėtis ar jas koreguoja ateinančiam 2019-2020 m. sezonui.

Peržiūrėti skelbimus ar įkelti savąjį galite tradiciškai KKML interneto svetainės skiltyje arba nuo praėjusio sezono veikiančioje KKML Facebook žaidėjų biržoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ha ha ha

Tautvydelis treneris,juokinga prastas krepsininkas buvo ,dar prastesnis 'treneris ' bus ,nu bet Tevas liepia.

Mikibos

O jetus ar dar luzeriu neuztenka kaunui,is ispanijos atvyksta net uz tlt rinktine nezaides kaskoks.iki ko daejom ir dagyvenom

SUSIJUSIOS NAUJIENOS