Krepšinio rungtynės be žiūrovų gali vykti jau nuo šio savaitgalio | kl.lt

KREPŠINIO RUNGTYNĖS BE ŽIŪROVŲ GALI VYKTI JAU NUO ŠIO SAVAITGALIO

  • 1

Lietuvoje negerėjant koronaviruso situacijai, šalies Vyriausybė imasi drastiškų priemonių, kurios palies ir sporto renginius.

Saulius Skvernelis teigė, jog jau trečiadienį bus siūloma Lietuvoje skelbti visuotinį karantiną, kuris įsigaliotų nuo šeštadienio vidurnakčio. Tai paliestų ir krepšinio bei kitų sporto renginių organizavimą.

„Deja, norėjosi, kad tokių priemonių būtų galima išvengti, bet klausomės medikų, specialistų. Matyt, kitos alternatyvos neturime. Rytoj (trečiadienį) Vyriausybei bus siūloma skelbti visuotinį karantiną nuo šios savaitės pabaigos, greičiausiai šeštadienio vidurnakčio“, – antradienį surengtoje spaudos konferencijoje sakė premjeras.

Pagal dabartines sąlygas, krepšinio rungtynes gali stebėti 300 žiūrovų, tačiau S. Skvernelis patikino, jog nuo savaitgalio ši tvarka, jei jai bus pritarta, keisis.

„Sporto renginiai – be žiūrovų“, – sakė premjeras.

Kauno „Žalgiris“ penktadienio vakarą žais Eurolygos namų rungtynes su Madrido „Real“, tad 300 žiūrovų į šias rungtynes dar bus įleidžiami.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Grandrapi so vid 19

Kovidiada parodė, kad kas o kas, bet profesionalus sportas mums mažiausiai reikalingas, tad kokio velnio tos varžybos turi apskritai vykti? Kad Simo Oksana galėtų įsidėti naujus implantus?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS