Lengva pergalė trenerio neužliūliavo | kl.lt

LENGVA PERGALĖ TRENERIO NEUŽLIŪLIAVO

„Didžiąją laiko dalį kovojome neblogai, kartais rizikavome, kartais ta rizika pasiteisindavo, kartais ne. Paskutiniame kėlinyje skirtumą galėjome sumažinti ir iki dešimties taškų“, - kalbėjo „Nevėžio“ treneris Marius Kiltinavičius.

Pasak Kėdainių ekipos vairininko, jis tiki visais savo auklėtiniais, nepaisant to, kad kai kuriems kol kas ir sekasi ne taip, kaip tikėtasi. Kėdainiečiai šeštadienį 57:83 nusileido „Žalgiriui“ ir dar neturi pergalių LKL čempionate. Žalgiriečiai įsirašė jau trečiąjį laimėjimą pirmenybėse iš tiek pat galimų.

M.Kiltinavičiaus kolega, Šarūnas Jasikevičius, nepaisant iš pažiūros lengvos pergalės, nebuvo labai pakilios nuotaikos.

„Reikia pripažinti, kad mums buvo sunkios dienos. Komandą persekioja virusas. Vakar nekokia sveikata buvo turbūt kokių 7 ar 8 žaidėjų. Buvo net tikimybė, kad atkelsime šias rungtynes, bet vėliau jie pasijuto geriau iki tokios kondicijos, kad būtų galėjo žaisti. Šitoje situacijoje reiktų išskirti žaidėjų charakterį, - aiškino Šaras. - Dėl visų šitų dalykų negalėjome išpildyti kai kurių detalių. Galvos nedirbo, ypač antrojoje pusėje. Kai prasėdi tualete, nėra lengva išpildyti detales. Galime būti patenkinti šiomis rungtynėmis ir pergale. Dabar svarbiausia dieną pailsėti ir atsigauti fiziškai“.

Pasak trenerio, „Nevėžio“ ekipa jo nenustebino, tačiau žaidė tikrai agresyviai.

„Jie žaidė savo krepšinį. Komanda tikrai turi neblogą ritmą, žaidžia agresyviai, ant pražangos ribos, kas yra labai gerai. Yra jaunų ir talentingų žaidėjų. Tikrai įdomi komanda“, – sakė Š.Jasikevičius.

„Žalgiris“ šį sezoną LKL pirmenybėse sužaidė tris mačus ir visus laimėjo. Vis dėlto kauniečių treneris neskubėjo girti nei rezultatyviai žaidžiančio Zacho LeDay, nei peikti mažiau pastebimų žaidėjų.

„Kaip ir kiekvienais metais, yra žaidėjų, kurie įsivažiuoja greičiau, yra tokių, kurie įsivažiuoja lėčiau. Taip bus visą laiką. Vieni geresnės formos, kiti prastesnės. Apie žaidėjus spręsti po trejų rungtynių tikriausiai nėra logikos“, – užbaigė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

GERA NEVEZIO KOMANDA BUVO PERNAI VOS ZALGIRIS NEGAVO IR RYTA PATVARKE O SIEMET JIE BUS GRYNI AUTSAIDERIAI.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS