„Lietkabelį“ Izraelyje išgelbėjęs A. Valinskas: buvo garbė žaisti tokioje atmosferoje | kl.lt

„LIETKABELĮ“ IZRAELYJE IŠGELBĖJĘS A. VALINSKAS: BUVO GARBĖ ŽAISTI TOKIOJE ATMOSFEROJE

  • 0

Dramatišką pergalę FIBA Čempionų lygoje pasiekė Panevėžio „Lietkabelio“ komanda, kuri išvykoje 69:68 palaužė Holono UNET ekipą ir pateko į kitą turnyro etapą.

Vyriausiasis treneris Nenadas Čanakas pripažino, kad lemiamoje dvikovoje šiek tiek lydėjo ir sėkmė, bet jis mano, kad dėl sunkaus darbo komanda to nusipelnė.

„Mes tikėjome, kad galime pasiekti atkrintamąsias. Šiandien mums šiek tiek pasisekė, bet, manau, kad mes to nusipelnėme dėl to, kaip sunkiai dirbome treniruotėse viso sezono metu. Esu labai laimingas ir mane užvaldžiusios emocijos, todėl nepasakysiu nieko protingo“, – kalbėjo serbas.

Dvikovos didvyriu tapęs ir pergalingomis tapusias baudas sumetęs Paulius Valinskas buvo itin laimingas dėl patekimo į aštuntfinalį.

„Buvo garbė žaisti tokioje atmosferoje. Bandėme žaisti geriausias savo rungtynes. UNET rungtyniavo agresyviai. Aš nežaidžiau gero mačo, kadangi padariau daug klaidų ir priėmiau blogų sprendimų, bet išlikau susikoncentravęs, nes labai norėjau žaisti atkrintamosiose ir mes tai padarėme. Laimėti yra nuostabus jausmas. Dėl tokių pergalių mes sunkiai dirbame treniruotėse. Esu labai laimingas“, – sakė 10 taškų pelnęs gynėjas.

Aštuntfinalyje „Lietkabelis“ susitiks su viena iš pirmąją vietą užėmusių ekipų: Saragosos „Casademont“, Nimburko ERA arba Jeruzalės „Hapoel“ su Mindaugu Kupšu. Varžovas paaiškės ištraukus burtus vasario 18-ąją dieną, o pirmas mačas bus žaidžiamas kovo 3 arba 4 dieną. Komandos kovos iki 2 pergalių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS