„Lietkabelio“ klubo prezidentas: A. Štalbergas antrą kartą treneriu tikrai netapo | kl.lt

„LIETKABELIO“ KLUBO PREZIDENTAS: A. ŠTALBERGAS ANTRĄ KARTĄ TRENERIU TIKRAI NETAPO

  • 0

Panevėžio „Lietkabelio“ krepšinio klubas pirmadienį išplatino pranešimą, kuriuo nori paneigti Latvijos žiniasklaidoje pasirodžiusius buvusio vyriausiojo trenerio Artūro Štalbergo pasakytus žodžius apie tai, jog neva jis buvo pakviestas vesti treniruotę po atleidimo.

Sekmadienį vakare latvį klubo direktorius Mantas Ignatavičius informavo, kad jis yra atleistas iš vyriausiojo trenerio posto ir nuo pirmadienio ryto vairą perima ukrainietis Vitalijus Černijus. A. Štalbergas vis dar turi kontraktą, bet vyksta derybos dėl nutraukimo sąlygų.

„Trenerį informavome, kodėl su juo yra nutraukiamas kontraktas. Komandos žaidimas netenkino jau pastarąjį mėnesį, todėl teko imtis permainų. Patikėkite, kad nėra lengva atsisveikinti su treneriu, bet su skaudama širdimi buvome priversti tai padaryti. Noriu pabrėžti, kad jis antrą kartą treneriu tikrai netapo“, - sakė „Lietkabelio“ prezidentas Alvydas Bieliauskas.

Pirmadienį ryte „Lietkabelio“ žaidėjai ir treneriai dalyvavo komandos susirinkime, kur buvo aptarta susidariusi situacija ir po pokalbio krepšininkai su fizinio rengimo treneriu Vidmantu Šlapoku patraukė į treniruoklių salę, o tuo metu M.Ignatavičius vedė derybas su A. Štalbergu dėl sutarties nutraukimo.

„Lietkabelis“ trečiadienį žais labai svarbias Europos taurės turnyro rungtynes išvykoje su Emilijos Redžo „Grissin Bon“ (Italija) klubu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS