„Lietkabelio“ komandą sustiprino S. Buterlevičius | kl.lt

"LIETKABELIO" KOMANDĄ SUSTIPRINO S. BUTERLEVIČIUS

  • 0

Septintąją vietą dešimties komandų Lietuvos krepšinio lygoje užimantį Panevėžio "Lietkabelio" (1 pergalė ir 2 pralaimėjimai) klubo gretas papildė Simas Buterlevičius.

26 metų 200 cm ūgio puolėjas sezoną pradėjo Ventspilio "Ventspils" komandoje Latvijoje, tačiau jo kontrakte buvo numatyta galimybė, leidžianti palikti klubą. Ja pasinaudojęs lietuvis iš karto prisijungė prie "Lietkabelio".

Pasak ekipos pranešimo, S. Buterlevičiaus debiutas įvyks jau artėjantį sekmadienį, kuomet "Lietkabelis" svečiuose varžysis su Alytaus "Dzūkija".

"Simas daugelį metų rungtyniauja aukščiausiame lygyje, tad jo patirtis ir puikūs gynybiniai sugebėjimai labai pravers mūsų komandai. Turėjome spragą lengvojo krašto puolėjo pozicijoje, bet dabar ją užpildėme. Džiaugiamės, kad S. Buterlevičius iš karto prisijungė prie "Lietkabelio", kadangi turime problemų dėl traumų ir jo pagalba mums yra labai svarbi jau dabar", - sakė "Lietkabelio" direktorius Mantas Ignatavičius.

Per savo karjerą S. Buterlevičius yra rungtyniavęs Vilniaus "Sakalų", sostinės "Perlo", to paties miesto "Lietuvos ryto", "Prienų", Kėdainių "Nevėžio", Sopoto "Trefl" (Lenkija) ir Utenos "Juventus" ekipose.

Praėjusį sezoną LKL S. Buterlevičius ant parketo praleisdavo po 29 minutes, įmesdavo 8,7 taško, atkovodavo 4,8 kamuolio, atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 10 naudingumo balų. "Lietkabelio" naujokas padėjo "Juventus" komandai iškovoti LKL bronzos medalius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS