Lietuvos krepšinio federacija bendradarbiaus su LAWIN | kl.lt

LIETUVOS KREPŠINIO FEDERACIJA BENDRADARBIAUS SU LAWIN

  • 0

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) pradeda bendradarbiavimą su tarptautine advokatų kontora LAWIN. Ji atstovaus LKF sporto ir verslo teisės interesams.

“Plečiasi mūsų bendradarbiavimas su tarptautinėmis organizacijomis ir įmonėmis. Artimiausiu metu numatomos sutartys su naujais rėmėjais – didelėmis tarptautinėmis kompanijomis. Be to, tenka nuolat spręsti krepšininkų draudimo klausimus. Todėl reikia rimtos tarptautinės praktikos turinčios advokatų kontoros, kuri galėtų padėti. Labai smagu, kad mums padėti sutiko LAWIN specialistai”, - sako LKF prezidentas Arvydas Sabonis.

Pasak LKF prezidento, LAWIN bendradarbiavimui pasirinkta dėl savo kompetencijų sporto srityje ir tarptautinės reputacijos, apie kurią liudija ir aktyviai veikiantis LAWIN biuras Briuselyje.

Pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį, LAWIN tapo oficialia LKF rėmėja.

LAWIN daugelį metų teikia visapuses teisines konsultacijas Lietuvos krepšinio lygai, Lietuvos plaukimo ir karate kyokushin federacijoms, kitoms Lietuvos ir užsienio sporto organizacijoms, klubams, sportininkams, sporto rėmėjams.

Be kita ko, LAWIN turi atstovavimo tarptautiniuose arbitražuose, ginčuose su Tarptautiniu olimpiniu komitetu, Kūno kultūros ir sporto departamentu patirties, neseniai padėjo čiuožėjai Isabellai Tobias gauti Lietuvos pilietybę.
 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS