LKL klubas nutarė trenerių nekeisti | kl.lt

LKL KLUBAS NUTARĖ TRENERIŲ NEKEISTI

 

Buvęs Kauno „Žalgirio“ dublerių treneris Mantas Šernius pritapo Prienuose. 36 metų specialistas, pernai sėkmingai perėmęs „Cbet“ ekipos vairą, tęs darbą. Jo vedami prieniškiai, kuriems atstovavo nemažai „Žalgirio“ sistemos auklėtinių, LKL čempionate kalnų nenuvertė, tačiau realiai pretendavo ne tik į atkrintamąsias varžybas, bet ir, sėkmės atveju, į stipriausiųjų ketvertą.

 

Iki LKL sezono sustabdymo prieniškiai žengė 6-ti, laimėję 11 iš 24 mačų. Nuo septintoje vietoje žengusių Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ Prienų komanda buvo atitrūkusi trimis pergalėmis. Pasak Prienų klubo pranešimo, pratęstas bendradarbiavimas ne tik su Mantu Šerniumi. Toliau perspektyvaus jaunimo ugdymo viziją plėtosianti Prienų ekipa išsaugojo ir visą trenerių štabą. Jame toliau darbuosis ilgametis asistentas Marius Leonavičius. Be to, darbą tęs ir buvęs žinomas žalgirietis Dainius Šalenga. Pastarajam Prienų klubas – pirmasis neseniai prasidėjusioje trenerio karjeroje. Žaidėjų fiziniu rengimu toliau rūpinsis treneris Lukas Dzimidas, o sveikata buvęs ilgametis Kauno „Žalgirio“ klubo gydytojas Robertas Narkus.

 

Prieniškiai į treniruočių stovyklą rinksis jau birželio mėnesį. Tiesa, jie rengsis ne tik kitam sezonui, bet ir Lietuvos krepšinio lygos organizuojamam „3 prieš 3“ vasaros turnyrui. Į pasiruošimo stovyklą bus kviečiami jauni, perspektyvūs krepšininkai, kurie turės galimybę prisijungti prie komandos naujajame LKL sezone.

 

Kol kas nežinia, kiek šį sezoną atstovavusių perspektyvių talentų prieniškiams pavyks išlaikyti, tačiau abejojama ar Prienuose liks sėkmingai pasirodęs vidurio puolėjas Laurynas Birutis bei keletas kitų talentingų krepšininkų.

 

 

Gairės: LKL, Prienai, treneriai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS