LKL savaitės laurai – T. Petersonui | kl.lt

LKL SAVAITĖS LAURAI – T. PETERSONUI

  • 1

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai susižėrė pirmų trijų „Betsafe–LKL“ savaitės geriausių žaidėjų titulus. Tačiau „Neptūną“ sustabdė Vilniaus „Lietuvos rytas“, o estafetę iš klaipėdiečių perėmė Travisas Petersonas.

„Lietuvos ryto“ aukštaūgis buvo naudingiausias ketvirtąją LKL savaitę.

T. Petersonas surinko 28 naudingumo balus ir buvo vienas iš pergalės kalvių prieš „Neptūną“.

32 metų puolėjas pelnė 21 tašką (5/7 dvitaškių, 3/4 tritaškių), atkovojo 4 kamuolius ir atliko net 7 rezultatyvius perdavimus – daugiausia komandoje.

„Lietuvos rytas“ pranoko „Neptūną“ 92:79 ir pakilo į trečią vietą LKL čempionate.

Lyderiu lieka Panevėžio „Lietkabelis“, kurį į pergalę atvedęs Kšištofas Lavrinovičius taip pat pateko į penketuką. 37-erių veteranas žaidė kaip geriausiais karjeros metais – per 22 minutes pelnė 24 taškus (9/14 metimų), atkovojo 6 kamuolius ir surinko 26 naudingumo balus.

Į penketuką pateko ir Vasilije Micičius, aikštėje praleidęs vos 19 minučių. Per jas Kauno „Žalgirio“ gynėjas pelnė 12 taškų (5/8 metimų), atkovojo 6 ir perėmė 3 kamuolius bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Serbas surinko 23 naudingumo balus.

Tarp naudingiausiųjų – Alytaus „Dzūkiją“ į pergalę vedęs Alejandro Hernandezas. Ispanas surinko 22 taškus (9/15 metimų), atliko 7 rezultatyvius perdavimus, perėmė 4 kamuolius ir pelnė 26 naudingumo balus.

Vienu geriausiu praėjusią savaitę buvo Eigirdas Žukauskas, tačiau jo atstovaujamas Prienų–Birštono „Vytautas“ pralaimėjo. Komandos kapitonas surinko 18 taškų (4/8 metimų), atkovojo 7 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir surinko 27 naudingumo balus.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Darius

Kai rimas Kurtinaitis laiko vairą ir Lietuvos Rytas pradėjo žaisti žiūrimai !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS