M. Kalnietis: gėda galvoti apie tai, ko pas danus nėra – tikslas dėl to nesikeičia | kl.lt

M. KALNIETIS: GĖDA GALVOTI APIE TAI, KO PAS DANUS NĖRA – TIKSLAS DĖL TO NESIKEIČIA

  • 1

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė antradienį vakare surengė pirmą treniruotę prieš artėjančias Europos krepšinio čempionato atrankos rungtynes su Čekijos ir Danijos rinktinėmis.

Dariaus Maskoliūno pratybose darbavosi visi į stovyklą pakviesti krepšininkai.

Svarbiausios mūsiškiams bus rungtynės su Danija, kuri versis be savo lyderio Gabrielio Lundbergo. Šiuo metu Lietuva ir Danija turi po dvi pergales, o pirmoje šių komandų akistatoje danai laimėjo 4 taškais.

„Gėda galvoti apie tai, kas pas danus yra ir ko nėra, – sakė Mantas Kalnietis. – Tikslas nesikeičia su juo ar be jo, apie tai net neverta kalbėti.“

„Mums reikia padaryti savo darbą, kurio nepadarėme lapkričio lange, – sakė Darius Maskoliūnas. – Visi viską supranta, visiems viskas aišku. Mes neturime šansų klysti, mums reikia atlikti tai, ką turime atlikti. Nuo pirmos dienos vyrai susikaupę, niekada nesiskundžiau darbu ir dabar yra ta pati situacija.

Gabrielis Lundbergas yra stiprus individualiai žaidėjas, pridarė mums labai daug bėdų pirmose rungtynėse. Danų komandai tai yra stiprus faktorius, tačiau mes neakcentuojame, visiškai apie tai nediskutuojame ir mes turime atlikti tai, ką turime atlikti. Nesvarbu, ar su juo, ar be jo.“

Atrankos turnyro C grupėje D. Maskoliūno auklėtiniai su Danijos rinktine dalinasi 2-3 vietomis, o į Europos čempionatą pateks šeimininkė Čekija ir dvi geriausios grupės komandos. Šiuo metu pirmoje vietoje su trimis pergalėmis yra Belgija.

Vasario 20 d. lietuviai susitiks su Čekija, kurią pirmose rungtynėse nugalėjo rezultatu 97:89, o vasario 22 d. žais su Danijos rinktine, prieš kurią pralaimėjo rezultatu 76:80.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nepatogus

Ar jis yra ar jo nėra.... net skaityti gėda ! Ką,nuo pinigų taip apsunko kišenės,kad net dingo gero žaidimo skonis!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS