Argentiniečio sugrįžimo laukiantis M. Schilleris: Patricio atsigavimas užtruko | kl.lt

ARGENTINIEČIO SUGRĮŽIMO LAUKIANTIS M. SCHILLERIS: PATRICIO ATSIGAVIMAS UŽTRUKO

„Turime daug žaidėjų, todėl galėjome leisti pasireikšti visiems. Mums tai yra gerai“, - aiškino Martinas Schilleris. Kauno „Žalgirio“ treneris po rungtynių su Kėdainių „Nevėžiu“ liko patenkintas galimybe patausoti Marių Grigonį, Thomasą Walkupą bei leisti atsigauti po COVID-19 infekcijos Patricio Garino.

P. Garino pastarąjį kartą žaidė balandžio 13 d. Su Vilniaus „Rytu“, o vėliau sėdėdavo greta „Žalgirio“ atsarginių.

„Patricio atsigavimas po COVID-19 užtruko, nes jam reikia atsigauti ne tik po viruso, bet ir sutvirtinti raumenis, kurie nusilpasta per tas 10 dienų, kai negali sportuoti. Jam tai ypač svarbu dėl buvusių kelio problemų. Todėl neskubame ir kol kas neprognozuojame kada jis grįš į aikštę“, - aiškino M. Schilleris.

Pasak stratego, jis leido daugiau pasireikšti atsarginiams žaidėjams bei jaunimui – Mantui Rubštavičiui, Marekui Blaževičiui, Karoliui Lukošiūnui.

„Juos nesunku motyvuoti bet kuriose rungtynėse, nes visada galima kažką pagerinti jų žaidime“, - dėstė austras.

Vieninteliu aspektu, kuris nelabai patiko treneriui, jog jo auklėtiniai per dažnai klydo pirmojoje mačo dalyje.

Didelių priekaištų savo komandai neturėjo ir „Nevėžio“ treneris Marius Kiltinavičius.

„Kartais tiesiog negalime padaryti tokių dalykų, kuriuos norime padaryti. Kartais trūko koncentracijos, bet nesakyčiau, kad nuotaikos buvo atostoginės. Nors neturime šansų patekti į atkrintamąsias varžybas, norime garbingai užbaigti sezoną“, - sakė M. Kiltinavičius.

Trenerio žodžiais, per likusias dvejas rungtynes „Nevėžis“ kausis iš visų jėgų ir sieks nusipelnyti savo sirgalių palaikymo, nors jų Kėdainių arenoje, kaip ir kitose, gali būti ne daugiau 150-ies.

Su 9 pergalėmis per 34 mačus paskutinėje 10-ojoje LKL pozicijoje esantiems kėdainiečiams sezonas baigsis kitą savaitę, kai jie pirmadienį priims „Šiaulius“, o prieš tai gegužės 8 d. „Nevėžis“ mėgins kibti į atlapus Vilniaus „Rytui“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS