Naudingiausia savaitės žaidėja S. Okockytė: „Hoptrans-Sirenos“ gali iškovoti medalius | kl.lt

NAUDINGIAUSIA SAVAITĖS ŽAIDĖJA S. OKOCKYTĖ: „HOPTRANS-SIRENOS“ GALI IŠKOVOTI MEDALIUS

  • 0

Neseniai prie Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ prisijungusiai Santa Okockytei daug laiko priprasti prie komandos nereikėjo. Puikią formą demonstruojanti krepšininkė iškart tapo naudingiausia Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) savaitės žaidėja.

23-ejų metų 175 cm ūgio Lietuvos rinktinės atakų organizatorė praėjusią savaitę LMKL vidutiniškai pelnydavo 25,5 taško, atkovodavo 5,5 kamuolio, atlikdavo 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 20,5 naudingumo balo. Būtent S.Okockytės baudų metimai mače prieš Klaipėdos „Fortūną“ išplėšė pergalę „Hoptrans-Sirenoms“.

Naudingiausios savaitės žaidėjos titulą iškovojusi krepšininkė tikino, kad savo sportinę formą dar galėtų pagerinti, bet toks laimėjimas – vis tiek malonus.

„Nepasakyčiau, kad šiuo metu esu puikios sportinės formos. Visada atrodo, kad galima žaisti ir dar geriau. Tačiau nereikia slėpti, manau, kad toks titulas džiugina kiekvieną žaidėją“, – LMKL.lt kalbėjo S.Okockytė.

Įžaidėja sezoną pradėjo atstovaudama Leridos „Cadi La Seu“ (Ispanija) ekipai, tačiau komandoje neįsitvirtino ir sugrįžusi į Lietuvą prisijungė prie Kauno rajono komandos.

„Tai buvo mano antras bandymas rungtyniauti Ispanijoje, bet įsitvirtinti taip ir nepavyko. Dabar, manau, kad Ispanija tiesiog ne man. Sugrįžusi į Lietuvą daug pasiūlymų neturėjau, treniravausi su „Hoptrans-Sirenomis“, todėl ir nusprendžiau prisijungti prie šios komandos“, – mintimis dalijosi įžaidėja.

Šiuo metu „Hoptrans-Sirenos“ su 6 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais rikiuojasi ketvirtoje pozicijoje, tačiau S. Okockytės nuomone, ši komanda turi daug potencialo.

„Hoptrans-Sirenų“ ekipa yra tikrai labai stipri, garsėja agresyvia gynyba, kuri duoda vaisių. Komanda turi charakterį ir, manau, šį sezoną „Hoptrans-Sirenos“ yra tikrai pajėgios užsikabinti medalius“, – optimistiškai kalbėjo krepšininkė.

S. Okockytė Kauno rajono klube nėra visiška naujokė. Įžaidėja „Hoptrans-Sirenų“ marškinėlius jau yra vilkėjusi 2013–2014 metų sezone.

„Puikiai pamenu tą sezoną, atsiminimai išlikę tik patys geriausi, tačiau vis dar liūdna, kad tą sezoną neišnaudojome puikios galimybės ir nelaimėjome bronzos medalių. Ir dabar, sugrįžusi į komandą, greitai pripratau, nes visas krepšininkes puikiai pažįstu, su visomis esu žaidusi, todėl į komandą įsiliejau greitai“, – kalbėjo S.Okockytė.

Nors „Hoptrans-Sirenų“ gretose atakų organizatorė ir greitai įsitvirtino, S.Okockytė neslepia, kad vis dar laukia pasiūlymų iš užsienio.

„Nors ir rungtyniauju Kauno komandoje, vis dar laukiu pasiūlymų iš užsienio klubų. Jei pasitaikytų galimybė, sezoną norėčiau baigti užsienyje“, – pokalbį LMKL.lt baigė S. Okockytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS