Naujajame Taipėjuje pristatytas draugiškas turnyras tarp Lietuvos, Latvijos ir Puerto Riko rinktinių | kl.lt

NAUJAJAME TAIPĖJUJE PRISTATYTAS DRAUGIŠKAS TURNYRAS TARP LIETUVOS, LATVIJOS IR PUERTO RIKO RINKTINIŲ

  • 2

Trečiadienį Taivano didžiausiame mieste Naujajame Taipėjuje specialioje spaudos konferencijoje pristatytas rugpjūčio 19-22 dienomis vyksiantis draugiškas turnyras tarp Lietuvos, Latvijos ir Puerto Riko rinktinių.

„Priėmimas aukščiausio lygio, susidomėjimas milžiniškas – šiandien spaudos konferencijoje buvo apie 20 televizijos kamerų, arti 50 žurnalistų. Taip pat dalyvavo Naujojo Taipėjaus meras, šalies krepšinio lygos vadovai, klubų vadovai, politikos žmonės“, – mintimis dalijosi Taivane viešintis Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė savo ruožtu rugpjūčio 18 d. susitiks su Puerto Riku, o rugpjūčio 22 d. susikaus su Latvija. Mačas tarp Puerto Riko ir Latvijos vyks rugpjūčio 20 d.

„Rugpjūčio 21 d. yra derinamos papildomos rungtynės tarp Lietuvos ir Taivano. Šis mačas būtų daugiau treniruočių, parodomojo pobūdžio, tačiau tuo pačiu metu sportiniu ir politiniu kontekstu tai bus labai gražus renginys“, – situaciją komentavo M. Balčiūnas.

LKF generalinis sekretorius M. Balčiūnas išskyrė ne tik sportinę turnyro naudą, bet ir užmegztų ryšių svarbą.

„Lietuva ir krepšinis čia yra labai mylimi. Tai galbūt yra pirmas didelis žingsnis krepšinio srityje, tačiau kalbame apie ilgalaikį bendradrabiavimą, apie pagalbą Taivano krepšiniui. Sakyčiau, tai yra puikus žingsnis Lietuvos krepšinio komercializavime ir globalizavime, tai yra puiki vieta vystyti mūsų veiklas. Manau, jog pasirengimas Pasaulio čempionatui Naujajame Taipėjus vyks geriausiomis įmanomis sąlygomis“, – kalbėjo M. Balčiūnas.

GALERIJA

  • Naujajame Taipėjuje pristatytas draugiškas turnyras tarp Lietuvos, Latvijos ir Puerto Riko rinktinių
  • Naujajame Taipėjuje pristatytas draugiškas turnyras tarp Lietuvos, Latvijos ir Puerto Riko rinktinių
  • Naujajame Taipėjuje pristatytas draugiškas turnyras tarp Lietuvos, Latvijos ir Puerto Riko rinktinių
LKF nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kur

Dingo šiferis iš kolxozų

Kur dingo

1.2 milijardo $ kuriuos Taivanas sumokejo lenzberginiams?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS