Nauju turnyru susidomėjo ir veteranai, ir jaunimas | kl.lt

NAUJU TURNYRU SUSIDOMĖJO IR VETERANAI, IR JAUNIMAS

Be Kauno „Žalgirio“ krepšininkų, bet su būriu žinomų veteranų bei perspektyvių talentų. Taip pirmadienį Kėdainiuose prasidės „Bucket Summer League“ turnyras, o prieš jį buvo paskelbtos galutinės komandų sudėtys.

„Synkarb“ ekipoje netrūks Vilniaus „Ryte“ žaidusių krepšininkų: Arvydas Šikšnius, Augustas Marčiulionis, Ąžuolas Tubelis, Mindaugas Lukauskis, Artūras Jomantas ir Steponas Babrauskas. O greta jų - Laurynas Samėnas, Pavelas Braknys ir Deivydas Sabeckis.

Simas Jasaitis, dvi brolių poros - Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai bei Matas ir Julius Jucikai, Rolandas Alijevas, Darius Tarvydas, Karolis Babkauskas ir Eivydas Mološčiakas. Šią sudėtį surinko „Arotena Oaks“ komanda.

Iš „Žalgirio“ žaidėjų sudarytą „Cosa Nostra“ pakeitusiai JL ELECTRIFIED YOUNGSTERS komandai atstovaus Arielas Hukporti, Garai Zeebas, Ralphas Hounnou, Kay Bruhnke, Olegas Kojenetsas, Tomas Rimša, Justas Furmanavičius ir Tomas Lekūnas.

„Royal Decors“ bus vedama jaunųjų krepšininkų – Lukas Uleckas, Martynas Pacevičius, Arnas Velička, Grantas Vasiliauskas, Arnas Beručka, Danielis Baslykas ir Arminas Urbutis.

Vytauto Didžiojo universitetas sulauks Donato Sabeckio, Vytenio Čižausko, Pauliaus Soroko, Regimanto Minioto, Adomo Drungilo, Rolando Jakšto, Aurimo Urbono ir Justo Tamulio pagalbos.

„Katos grupėje“ matysime Tadą Rinkūną, Kristupą Žemaitį, Evaldą Šaulį, Kostą Jonušką, Osvaldą Olisevičių, Gediminą Žalalį, Igną Lukošių ir Osvaldą Matulionį.

„Darbo partija“ pasivadinusios komandos kapitonu bus Simas Galdikas, o kartu su juo kovos Rokas Stankevičius, Haroldas Saprykinas, Linas Lekavičius, Rytis Biliartas, Dainius Chatkevičius, Valdas Vasylius, Jonas Zakas ir Mindaugas Stašys.

„Komandarams“ turnyre Kėdainiuose atstovaus Vaidas Kariniauskas, Matas Jogėla, Tauras Jogėla, Vaidas Čepukaitis, Paulius Danisevičius, Aistis Pilauskas, Justinas Olechanavičius, Vaidas Baumila ir Ignas Fiodorovas.

Turnyre rungtyniaus aštuonios komandos. Per savaitę truksiantį turnyrą kiekviena ekipa sužais bent aštuonerias rungtynes, o viso vasaros lygoje bus suorganizuoti 35 susitikimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS