Neatlaikė: R. Kurtinaitis palieka „Chimki“ | kl.lt

NEATLAIKĖ: R. KURTINAITIS PALIEKA „CHIMKI“

  • 3

Rimas Kurtinaitis antrąsyk per savo trenerio karjerą palieka Maskvos srities „Chimki“ klubą.

„24sek.lt“ žurnalistas Donatas Urbonas skelbia, jog 60-metis lietuvis nusprendė atsistatydinti iš „Chimki“ vyriausiojo trenerio pareigų.

Taip pat skelbiama, jog laikinai vyriausiojo trenerio pareigas užims asistentas Andrejus Malcevas, o komandoje toliau lieka Aurimas Jasilionis ir Aleksandras Trifunovičius.

R. Kurtinaitis pasitraukia po didžiausio „Chimki“ pralaimėjimo klubo istorijoje, kai Stambule 60:99 buvo nusileista vietos „Anadolu Efes“.

R. Kurtinaitis „Chimki“ treniravo nuo 2019-ųjų sausio, kai perėmė komandos vairą iš Georgio Bartzoko.

Pirmasis R. Kurtinaičio etapas „Chimki“ prasidėjo dar 2011-aisiais ir tęsėsi iki 2016-ųjų.

„Chimki“ Eurolygoje su 2 pergalėmis ir 18 pralaimėjimų yra absoliutus lygos autsaideris.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Da

nuvilnijo pasekmes ir nervu karas tavo pralaimėtas tam aleksijuji š, tavo nesuskaitytos klaidos ,kur neturėjai leisti klonunui barstyti, aplinkui savo rata komandoj, o juk tikai maskvoj taip ne lietuvos provincijoj, kuo truko, bailumas tamsta nugalėjo ,o sakyti reikėjo šved alek tylos ir sodinti ant suolelio o leisti žaisti tos kurie ir tiek nuopelnu nerodė bet geriau laimėti tik su tokiais kurie stengesi rodyti žaidima greita, ir be fokusu stengiasi, o tas geras tik kliurkas darydavo ir nervus gadindavo, tau, galvok imk lik ir ta suski vyk nauda bus nugalėta tavo mastymo išėinu, dar spėsi, visos komandos žaisti nori, išsibegėsi, subursi savo aš, pagalvok, rimai,

Rusų palaikymas savo žaidėjo ir tiek.

Rimo pralaimėtas karas su Švedu.

zaliai baltas

kurtinys su jackum -didziausi nevykeliai eurolygoj,mulkiai per amzius

SUSIJUSIOS NAUJIENOS