„Neptūnas” svečiuose nukovė „Ventspils” krepšininkus | kl.lt

„NEPTŪNAS” SVEČIUOSE NUKOVĖ „VENTSPILS” KREPŠININKUS

  • 2

Klaipėdos „Neptūno” krepšininkai demonstruoja puikų susitelkimą ir kovotojų charakterį - dėl traumų ir kitų priežasčių išretinti neptūniečiai FIBA Čempionų lygos turnyre Latvijoje 15 taškų skirtumu – 84:69 nukovė vienus iš Latvijos čempionato lyderių - „Ventspils” atstovus.

Ši pergalė klaipėdiečiams garantuoja kelialapį į kitą turnyro etapą.

„Neptūnas” į FIBA Čempionų lygos turnyro B grupės lentelę įsirašė šeštąją pergalę (yra patyrę vos 3 pralaimėjimus) ir dar labiau įsitvirtino trečioje pozicijoje. 

Nors neptūniečiai, kurie šįkart vertėsi be traumuoto Tomo Delininkaičio (kojos trauma) bei po stuburo operacijos reabilitaciją atliekančio Mindaugo Kačino, rungtynes pradėjo prastai ir leido latviams atitrūkti net 10:2, tačiau jau septintąją dvikovos minutę komandas beskyrė 3 taškai - 12:9.

Antrajame kėlinyje "Neptūnas", daugiausiai Juano Palacioso ir Renaldo Seibučio pastangomis, sugebėjo pakreipti įvykius savo naudai ir persverti rezultatą - 37:31.

Negana to, lyg ant bangos rungtyniavę klaipėdiečiai 24 dvikovos minutę po Laimono Kisieliaus rezultatyvios atakos susikrovė dviženklę persvarą - 45:35.

Dar neįpusėjus ketvirtajam kėliniui, po Edgaro Želionio tritaškio, komandas jau skyrė 18 taškų - 67:49 ir jokios intrigos nebeliko.

Priminsime, kad pirmajame FIBA Čempionų lygos rate Klaipėdoje „Neptūnas“ šią latvių ekipą nugalėjo 7 taškų skirtumu - 87:80.

Artimiausias namų, „Švyturio“ arenoje, rungtynes „Neptūnas“ žais gruodžio 27 dieną (trečiadienį) 18.50 val. su Prienų-Birštono „Vytautu“. Tai bus „Betsafe-LKL“ akistata. Iki šių rungtynių, gruodžio 23 dieną (šeštadienį) 16.30 val., klaipėdiečių laukia „Betsafe-LKL“ rungtynės Pasvalyje su „Pieno žvaigždžių“ ekipa.

Po dvikovos Latvijoje, į FIBA Čempionų lygos turnyro kovas „Neptūnas“ įsilies tik kitąmet - sausio 9 dieną (antradienį) 19 val. „Švyturio“ arenoje lauks mūšis su Liudvigsburgo „MHP Riesen“ (Vokietija) ekipa.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

T

Neptunas!

Aras

Ačiū už pergalę

SUSIJUSIOS NAUJIENOS