Nesėkmingas vakaras: Madrido „Real“ įveikė Kauno „Žalgirį“ | kl.lt

NESĖKMINGAS VAKARAS: MADRIDO „REAL“ ĮVEIKĖ KAUNO „ŽALGIRĮ“

  • 10

Ispaniškas barjeras jau trečią kartą iš eilės nebuvo peržengtas. Kauno „Žalgiris“ (14-12) Eurolygoje patyrė pralaimėjimą.

Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje 58:70 nusileido Madrido „Real“ (16-10) krepšininkams.

Rungtynes geriau pradėjo šeimininkai, kurie po Fabieno Causeur tritaškio įgijo dviženklę persvarą (18:8). Vis dėlto kauniečiai sugebėjo grįžti į mačą, surengė spurtą 15:5 ir po Martino Gebeno dėjimo antrajame kėlinyje skirtumas sumažėjo perpus (23:18).

„Real“ bandė atitrūkti, tačiau vedami Thomaso Walkupo žalgiriečiai atsilaikė ir prieš ilgąją pertrauką degė 36:31 skaičiai ispanų naudai.

Trečiąjį kėlinį „Žalgiris“ pradėjo atkarpa 7:0 ir po Nigelo Hayeso tolimo šūvio kvėpavo varžovams į nugaras (37:38). Netrukus šeimininkai atsakė spurtu 9:0 ir po dviejų Gabrielio Decko tritaškių nutolo 9 taškais (47:38).

Reikalus Madrido ekipa sutvarkė ketvirtajame kėlinyje, kuomet tritaškiais užpylė žalgiriečius ir po Alberto Abalde tolimo metimo likus 2 minutėms turėjo 16 taškų persvarą (70:54).

Į akį krinta fenomenali „Real“ statistika. Pablo Laso auklėtiniai sugebėjo lengvai laimėti suklysdami 22 kartus ir nemesdami nė vieno baudos metimo.

Patyrę pralaimėjimą, žalgiriečiai turnyrinėje lentelėje nukrito į dešimtąją vietą, užleisdami šį vakarą Sankt Peterburgo „Zenit“ sutriuškinusią „Valencia“ (91:62).

Tiek „Žalgirio“, tiek Valensijos ekipos pergalių ir nesėkmių santykis yra vienodas – 14-10, tačiau ispanai turi tarpusavio taškų pranašumą.

Tuo metu laimėjęs „Real“ aplenkė šįvakar pralaimėjusį „Zenit“ (15-10) ir pakilo į ketvirtąją vietą.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kaunietis

Be gero centro nebus ir gero zaidimo.

As

Zalgirio tradicija perduoti kamuoli priesininkui i rankas ir nepataikyti is geriausiu poziciju,tai apie kokia pergale galima galvoti

Ramas

As sakiau kad invalidai profai ,dddddd
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS