Nesėkmių ruožas tęsiasi: „Wolves“ pergalės iš Stambulo neparsivežė | kl.lt

NESĖKMIŲ RUOŽAS TĘSIASI: „WOLVES“ PERGALĖS IŠ STAMBULO NEPARSIVEŽĖ

  • 4

Vilniaus „Wolves“ (4-8) komandai nepavyko nutraukti nesėkmių serijos Europos taurės („BKT EuroCup“) turnyre. Lietuvos klubas Stambule, Turkijoje, neprilygo vietos „Bešiktaš“ (8-5) ekipai – 59:72 (9:18, 14:25, 15:15, 21:14).

Pirmąjį metimą iš žaidimo pataikę tik 8-ą rungtynių minutę, Vilkai dar pirmajame kėlinyje nuo šeimininkų atsiliko dviženkliu pranašumu. Tuo metu, pataikę tik baudų metimus, vilniečiai atsilikinėjo 17:3. Sėkmingai nuo suolo pakilęs Garrisonas Brooksas patraukė komandą paskui save. Aukštaūgis pelnė 4 taškus iš eilės, o „Wolves“ atsilikinėjo 17:9.

Amerikietis antrajame kėlinyje tęsė gerą savo atkarpą ir padėjo svečiams vytis varžovus. Po Ado Juškevičiaus baudos metimo komandas skyrė jau tik 6 taškai  (20:26). Dar labiau sumažinti atsilikimo „Wolves” nebepavyko. Per pusę ketvirčio iki ilgosios pertraukos vilniečiai surinko vos 3 taškus, tuo tarpu pabėgę šeimininkai ilsėtis išėjo susikrovę solidžią 20 taškų persvarą – 43:23.

Po pertraukos „Bešiktaš“ atotrūkis išaugo iki 24 taškų (51:27). Vis tik, Arnas Beručka pataikė tritaškį, aktyviau sužaidė Tre‘Shawnas Thurmanas, o „Wolves“ atsilikimas liko toks pat, kaip po dviejų kėlinių – 38:58.

Paskutiniame ketvirtyje „Wolves“ ėmė mažinti atsilikimą. Bet turėtas deficitas buvo pernelyg didelis.

Šioje dvikovoje vilniečiams dar negalėjo padėti Rasheedas Sulaimonas. Jis atvyko kartu su komanda į Stambulą, bet rungtynėms registruotas nebuvo.

„Wolves“ ekipoje taškus pelnė: Tre‘Shawnas Thurmanas 15, Garrisonas Brooksas 10, Adas Juškevičius 9, Vaidas Kariniauskas 8, Jeffery Tayloras 5, Regimantas Miniotas 4, Arnas Beručka 3, Eigirdas Žukauskas ir Džordže Gagičius po 2, Christianas Mekowulu 1. Kristupas Žemaitis ir Vitalijus Kozys nepasižymėjo.

„Bešiktaš“ komandai Angelo Delgado (14 atk. kam.) surinko 16, Matthew Mitchelas surinko 15 taškų.

Kitas Europos taurės rungtynes „Wolves“ žais sausio 3 d. Belgrade, Serbijoje, su Tel Avivo „Hapoel“.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Jonas

Volviečiai grimsta...visoms žvaigždėms sirgaliams nosis ...

Pilietis

Nustokit iškraipyt komanda ir žaidejus. Jokie jie ne vilkai, o volviečiai. Čia lietuva ir komandu pavadinimai kaip parašyti taip ir tariami, suprastume kai atvažiuoja Volves is amerikos- tai tada jau gali vadint vilkais

twrhutyiklk

kaip FAINA -vel gavo SABAKAi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS