„Nets“ klubas – J. Hardeno mainų sąrašo viršūnėje | kl.lt

„NETS“ KLUBAS – J. HARDENO MAINŲ SĄRAŠO VIRŠŪNĖJE

  • 0

Bruklino „Nets“ formuoja mainus, galinčius stipriai sudrebinti NBA. „Sports Illustrated“ apžvalgininkas Farbodas Ensaashari praneša, jog klubas inicijavo pokalbius su Hjustono „Rockets“ dėl Jameso Hardeno persiviliojimo.

Apie tai naktį iš sekmadienio į pirmadienį patvirtino ir ESPN, kuris skelbia, kad J. Hardeno prioritetų sąraše „Nets“ yra pirmoje vietoje, o J. Hardenas ir „Nets“ žvaigždė Kevinas Durantas tai aptarė tarpsezoniu.

Pridedama, kad „Rockets“ generalinis direktorius Rafaelis Stone'as kitoms komandoms teigia, kad klubas planuoja kitą sezoną J. Hardeną turėti savo sudėtyje, tačiau klubas taip pat išklauso kitų ekipų pasiūlymus.

Kaip rašo „Sports Illustrated“, „Nets“ yra pasiryžusi pasiūlyti pastarojo sezono lyderius Spencerį Dinwiddie (vid. 20,6 tšk.), Carisą Levertą (18,8 tšk.), Taureaną Prince'ą (12,1 tšk.) ir Jarrettą Alleną (11 tšk. ir 9,9 atk. kam.).

F. Ensaashari vertinimu, „Nets“ ir „Rockets“ sandoris – realus, tačiau dar susitarimo kol kas nėra. Visgi kol kas nė vienas iš didžiųjų JAV sporto žiniasklaidos kanalų šios informacijos netvirtina.

31-erių J. Hardenas Hjustone žaidžia nuo 2012-ųjų, kada buvo išmainytas Oklahomos „Thunder“ ekipos. Rankas šios superžvaigždės link tiesti galvoja ir Filadelfijos „76ers“, pas save pasikvietusi buvusį „Rockets“ generalinį direktorių Darylą Morey.

Brukline artėjantį sezoną į aikštę grįš J. Hardeno buvęs komandos draugas Oklahomoje Kevinas Durantas, kuris pastaruosius metus gydėsi Achilo sausgyslės traumą.

J. Hardenas praėjusį sezoną NBA vidutiniškai rinko po 33,6 taško, 7,6 rezultatyvaus perdavimo, 6,4 atkovoto ir 1,8 perimto kamuolio.

Krepšininką ir Hjustono komandą sieja garantuotas dvejų metų kontraktas, pagal kurį snaiperis susižers 85,7 mln. JAV dolerių.

Prieš 2022-2023 m. sezoną žaidėjui priklauso teisė apsispręsti dėl 47,4 mln. JAV dolerių metinio atlyginimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS