Iš „Olympiakos“ palikusio W. Cherry lūpų – karti kritika K. Kemzūrai | kl.lt

IŠ „OLYMPIAKOS“ PALIKUSIO W. CHERRY LŪPŲ – KARTI KRITIKA K. KEMZŪRAI

  • 2

Dėl konflikto treniruotėje iš Pirėjo „Olympiakos“ komandos atleistas Willas Cherry toliau nerimsta. Krepšininkas duodamas interviu tinklalapiui „gazzetta.gr“ prakalbo apie pratybų metu įvykusią situaciją ir dabar jau buvusio ekipos trenerio Kęstučio Kemzūros požiūrį.

„Nebuvo muštynių. Visi apie tai šneka, tačiau tai tebuvo apsistumdymas. Treniruotėse tokie dalykai nutinka kiekvieną dieną. Nesusivaldžiau ir mečiau kamuolį į jį, vėliau pastūmiau. Pribėgo komandos draugai ir mus išskyrė. Nepaisydamas to, Wade'as Baldwinas toliau praeidamas burbėjo, o aš pasakiau, kad dingtų iš ten ir nusiraminau.

W. Baldwinas taip nešvariai žaidė jau trečią ar ketvirtą kartą. Vieną sykį jis man trenkė į mano genatalijas. Tai buvo kertinis momentas, kai mano kantrybė trūko“, – kalbėjo W. Cherry.

Paklaustas, kodėl, jo nuomone, W. Baldwinas taip su juo elgėsi, gynėjas metė akmenį ir į stratego K. Kemzūros daržą.

„Nesuprantu to. Viskas, ką tą dieną pamenu, buvo paskatinimai W. Baldwinui geriau gintis. Treneris K. Kemzūra skatino geriau gintis ir mane, bet aš nesusinervinau, kaip teigiama spaudoje, o netgi priešingai – tada mane gyrė dėl mano gynybinių sugebėjimų“, – kalbėjo dabar jau buvęs „Olympiakos“ žaidėjas.

„Kai treneris K. Kemzūra buvo trenerio asistentas, jis buvo puikus, – tęsė buvęs žalgirietis. – Jis skatino mus visus, tačiau, kai jis tapo vyriausiuoju treneriu, jis pasikeitė į visiškai kitą žmogų.“

Galiausiai W. Cherry prakalbo apie Kevino Punterio situaciją, kai šiam K. Kemzūra neberado vietos „Olympiakos“ gretose ir jis turėjo išvykti į Belgrado „Crvena Zvezda“.

„Su Kevino įgūdžiais jis gali rungtyniauti bet kurioje Eurolygos komandoje, – teigė W. Cherry. – K. Punteris yra vienas geriausių taškų rinkėjų Eurolygoje. Beprotiška girdėti, kai sakoma, kad jis negali gauti žaidimo laiko. Man tai yra aboliuti beprotybė.“

Anksčiau buvo skelbiama, kad W. Cherry per pratybas susikibo su kitu legionieriumi Wade'u Baldwinu ir tai buvo pagrindinė 183 cm ūgio krepšininko atleidimo priežastis.

W. Cherry per 13 sužaistų mačų prestižiniame Senojo žemyno turnyre vidutiniškai fiksavo 5,4 taško, 2 atkovotų kamuolių ir 1,7 rezultatyvaus perdavimo statistiką per 21 žaidimo minutę.

Jis į Pirėjų pagal trumpalaikį susitarimą atvyko praėjusių metų balandį, tačiau tarpsezonį abi pusės sukirto rankomis dėl naujo vienerių metų kontrakto.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

bezdziones

ir liks makakom.

T

Tai jis buvo susipykes ir zalgiryje su edu cota atrodo del to ir isvyko is zalgirio

SUSIJUSIOS NAUJIENOS