Paaiškėjo „Ryto“ ir „Juventus“ varžovai FIBA Čempionų lygoje | kl.lt

PAAIŠKĖJO „RYTO“ IR „JUVENTUS“ VARŽOVAI FIBA ČEMPIONŲ LYGOJE

  • 0

„Krepšinio namuose“ Šveicarijoje trečiadienio vidurdienį ištraukti FIBA Čempionų lygos 2021-2022 m. sezono burtai. Jie lėmė varžovus Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ klubams.

Burtai Vilniaus „Rytui“, buvusiam trečiajame iš keturių pajėgumo krepšelių, lėmė patekimą į H grupę, kurioje sostinės klubas varžysis su Burgoso „CB Miraflores“ (Ispanija), Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija) ir Oldenburgo „EWE Baskets“ (Vokietija) klubais.

Stipriausia grupės komanda iš karto pateks į antrąjį etapą, o antra ir trečia grupės ekipos varžysis papildomame įkrintamųjų etape dėl vietos tarp 16 stipriausių turnyro komandų.

Savo ruožtu „Juventus“ klubas neturi vietos pagrindiniame Čempionų lygos turnyre ir dėl jos turės kovoti kvalifikacinėse varžybose. Jose Utenos klubui teks įveikti tris etapus.

Uteniškiai kovas pradės nuo pirmojo atrankos etapo, kuriame jų varžovais bus Kapfenbergo „Bulls“ klubas iš Austrijos.

Jei nugalės austrus, „Juventus“ antrame atrankos etape žais prieš Bambergo „Brose“ iš Vokietijos.

Jei peršoks ir antrąjį atrankos barjerą, uteniškiai dėl vietos Čempionų lygos grupėse žais prieš Baro „Mornar“ (Juodkalnija), Lisabonos „Sporting“ (Portugalija) arba Talino „Kalev/Cramo“ (Estija).

Tuo atveju, jei įveiks visus tris atrankos etapus, „Juventus“ pateks į F grupę, kur Lietuvos ekipos lauks akistatos su Strasbūro SIG (Prancūzija), Ostendės „Filou“ (Belgija) ir Bursos „Tofaš“ (Turkija).

FIBA Čempionų lygos sezonas startuos rugsėjo 13-ąją vyksiančiu pirmuoju atrankos etapu. Reguliariojo sezono pirmos rungtynės bus sužaistos spalio 4-ąją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS