„Papasakok apie tai plačiau“ – žvilgsnis į spalvingą M. Lukauskio karjerą | kl.lt

„PAPASAKOK APIE TAI PLAČIAU“ – ŽVILGSNIS Į SPALVINGĄ M. LUKAUSKIO KARJERĄ

  • 0

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) 30-mečio proga lygos kūrybinė komanda aistruoliams pristatys išskirtinį turinį – dokumentinių sužetų ciklą „Papasakok apie tai plačiau“.

Pirmajame epizode – rezultatyviausias ir vyriausias visų laikų „Betsafe-LKL“ žaidėjas, tebetęsiantis savo karjerą „Wolves“ klube, Mindaugas Lukauskis.

43-ejų krepšininkas prieš kameras pasakojo apie savo karjeros pradžią Panevėžyje ir aprodė, kaip ir kur viskas prasidėjo – nuo nepasikeitusios pirmosios krepšinio salės su nešildančiais radiatoriais, žaidimo kiemo aikštelėje iki debiuto aukščiausiose šalies pirmenybėse.

Visgi panevėžietis dėkoja likimui, kad jo karjera vėliau pakrypo į Vilnių. Būtent rungtyniaudamas sostinėje M. Lukauskis pasiekė saldžiausias karjeros pergales, o 2008-aisiais atstovavo Lietuvai olimpinėse žaidynėse.

„Jei būčiau neišvažiavęs ir likęs Panevėžy, viskas būtų buvę daug blogiau. Išvykus į Vilnių, man pavyko atsiriboti sąlyginai nuo visų draugų. Išvykimas iš Panevėžio į Vilnių, manau, daug davė. Jeigu to nebūtų įvykę, viskas galėjo kitaip pasibaigti“, – tvirtino žaidėjas.

Vyriausias lygos krepšininkas vis dar neturi atsakymo apie savo karjeros pabaigą.

„Tu turi jausti iš to malonumą, turi mėgautis, turi patikti dirbti, tobulėti kiekvieną laisvą minutę. Tobulėjimas kiekvieną dieną labai svarbu, bet svarbiausia, kad tau pačiam tai turi patikti. Jei nepatiks ir darysi per prievartą, nieko gero nebus. Man patinka“, – užsidegimo žaisti neslėpė veteranas.

Išsamus pasakojimas apie M. Lukauskį – Betsafe-LKL TV dokumentikoje „Papasakok apie tai plačiau“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS