Perkūnas iš giedro dangaus – Kėdainių „Nevėžis“ atsisveikino su treneriu | kl.lt

PERKŪNAS IŠ GIEDRO DANGAUS – KĖDAINIŲ „NEVĖŽIS“ ATSISVEIKINO SU TRENERIU

  • 0

Abipusiu susitarimu nutraukta sutartis su vyriausiuoju treneriu Mariumi Kiltinavičiumi, – sekmadienį pranešė Kėdainių klubas savo interneto svetainėje. 38-erių metų specialistas prie komandos vairo stojo prieš 2019/2020 metų sezoną ir per visą šį laiką Kėdainių miestui padovanojo ne vieną įsimintiną pergalę.

„Nuoširdžiai dėkojame Mariui už darbą mūsų klube. Šis laikotarpis tikrai nebuvo lengvas dėl daugybės priežasčių, bet visi kartu po truputį judėjome į priekį. Vis tik, klubo ir trenerio vizija paskutiniu metu ne visada sutapdavo ir kartu priėmėme sprendimą nutraukti sutartį. Išsiskyrėme gražiuoju, nuoširdžiai linkime Mariui visokeriopos sėkmės tolimesnėje karjeroje“, – teigė komandos direktorius Vytenis Gulbinas.

Praėjusį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje debiutavusio kauniečio sutartis turėjo galioti iki šio sezono pabaigos. Vyriausiojo trenerio rolę laikinai perims vienas iš dabar jau buvusio vyriausiojo trenerio asistentų.

„Dėkoju klubui už suteiktą galimybę dirbti aukščiausiame lygyje. Kartu turėjome daug gerų akimirkų, tačiau, manau, kad geriausias sprendimas tiek man, tiek klubui šiuo metu yra nebetęsti bendradarbiavimo. Linkiu klubui bei visiems jo fanams daugybės pergalių ateityje“, – su komanda atsisveikino Marius Kiltinavičius.

Šį sezoną Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ LKL čempionate per 9 turus iškovojo 5 pergales ir šiuo metu rikiuojasi ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje. Artimiausios Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ rungtynės jau gruodžio 1-ąją prieš į Kėdainius atvyksiančią Utenos „Juventus“ komandą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS