„Pieno žvaigždės“ išvykoje susitvarkė su „Dzūkija“ | kl.lt

„PIENO ŽVAIGŽDĖS“ IŠVYKOJE SUSITVARKĖ SU „DZŪKIJA“

  • 0

Penktąją pergalę „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionate iškovojo Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai. Ramūno Cvirkos auklėtiniai išvykoje 67:52 įveikė Alytaus „Dzūkiją“.

Nuo pat rungtynių pradžios komandos kovėsi taškas į tašką. Po pirmųjų dešimties minučių rezultatas buvo lygus (11:11), o prieš ilgąją pertrauką „Pieno žvaigždės“ turėjo vos 4 taškų persvarą – 30:26.

„Dzūkija“ pirmojoje rungtynių pusėje pataikė vos 6 dvitaškius iš 26 bandymų (26 proc. taiklumas), o pasvaliečiai iš tos pačios distancijos atakavo žymiai geriau – 10 taiklių metimų iš 17 bandymų (58 proc. taiklumas).

Per pirmąsias dešimt minučių abi komandos gana prastai atakavo iš trijų taškų zonos – alytiškiai 33 proc. taiklumu (3/9), o svečiai vos 11 proc. taiklumu (2/17).

Likus žaisti kiek daugiau nei tris minutes trečiajame kėlinyje „Pieno žvaigždžių“ pranašumas peržengė dviženklę ribą (41:30).

Sulig trečiojo kėlinio sirena tritaškį pataikė Karolis Babkauskas, o lemiamas ketvirtis prasidėjo dar penkiais iš eilės pasvaliečių taškais ir skirtumas padidėjo iki 17 taškų.

Per likusias minutes aikštelės šeimininkai nebesugebėjo iš esmės pakeisti rungtynių eigos ir pergalę šventė „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai.

„Dzūkija“: A. Kaširovas 14, K. Guščikas (13 atk. kam.) 10, G. Navickas 8, J. Gavinas 6.

„Pieno žvaigždės“: D. Low 16, K. Babkauskas 12, E. Dimša 9, J. Tamulis ir A. Agafonovas (9 atk. kam.) po 8.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS