Pirmasis „Ryto“ naujokas: į sostinę atvyksta D. Bičkauskis | kl.lt

PIRMASIS „RYTO“ NAUJOKAS: Į SOSTINĘ ATVYKSTA D. BIČKAUSKIS

  • 0

Utenos „Juventus“ komandoje atsiskleidęs Dovis Bičkauskis kyla karjeros laiptais. Vilniaus „Rytas“ oficialiai paskelbė sudaręs dvejų metų kontraktą su 25-erių atakų organizatoriumi.

„BasketNews.lt“ žiniomis, jame numatyta sąlyga kontraktą pratęsti dar metams.

„Dovis Bičkauskis bus vienas iš dviejų komandos įžaidėjų, svarbus mūsų rotacijos žaidėjas. Man tikrai imponuoja jo gebėjimas valdyti komandą, agresyvus žaidimas gynyboje. Taip pat galiu pasakyti, kad tai yra žaidėjas, turintis aukštą krepšinio supratimą ir intelektą.

Galiausiai Dovis padarė didelę pažangą per paskutinius kelis sezonus ir, tikiu, gali tobulėti ir toliau“, – sakė „Ryto“ vyr. treneris Dainius Adomaitis.

Gynėjas praėjusį sezoną LKL vidutiniškai žaidė po 28 minutes, pelnė po 10,2 taško, atliko po 5,7 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 2,8 ir perėmė po 1,5 kamuolio bei rinko po 13,3 naudingumo balo.

D. Bičkauskis Utenoje rungtyniavo pastaruosius tris sezonus, kai 2016-ais atvyko iš NKL kovojančio Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ klubo.

Su „Juventus“ atsisveikinęs šį tarpsezonį buvo sulaukęs ir pasiūlymo iš Panevėžio „Lietkabelio“.

„Buvo tam tikrų pokalbių su keliais Lietuvos ir Europos klubais. Tačiau „Rytas“ parodė daugiausiai iniciatyvos. Todėl ir pasirinkau šią komandą“, – aiškino D. Bičkauskis.

Jam tai bus debiutas Europos taurėje artėjantį sezoną.

„Ryto“ sudėtis:

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS