Trenerio įžvalgos pasitvirtino – kauniečiai klupo Pirėjuje | kl.lt

TRENERIO ĮŽVALGOS PASITVIRTINO – KAUNIEČIAI KLUPO PIRĖJUJE

„Blogas antras kėlinys mums kainavo rungtynes. Tapome nervingi, bandėme grįžti, bet jie pataikė sudėtingus metimus“, – atsiduso Kazys Maksvytis. Jo diriguojams Kauno „Žalgirio“ klubas patyrė jau 6-ąją nesėkmę Eurolygos turnyre. 10-ajame ture Lietuvos čempionai išvykoje 72:89 neprilygo Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkams, iškovojusiems 6-ąjį laimėjimą.

„Jie susižaidę, gerai dalinasi kamuoliu, su jais nėra lengva žaisti.  Turėsime sustabdyti jų kamuolio judėjimą, bandyti pristabdyti aukštaūgių dominavimą po krepšiu“, – prieš rungtynes kalbėjo K. Maksvytis.

Kaip ir numatė žalgiriečių strategas, mačas Pirėjuje klostėsi sudėtingai. Jau pradžioje kauniečiai beveik tris minutes nepelnė taškų, tuomet Arnas Butkevičius surinko penkis taškus iš eilės, Kevarriusas Hayesas įdėjo iš viršaus, o Lukas Lekavičius smeigė tritaškį – 10:8. K.Hayesas realizavo du baudų metimus, dvitaškį įmetė Rolandas Šmitas, tritaškį pataikė Tomas Dimša, o kėlinio pabaigoje dviem taškais pasižymėjo Brady Manekas – 19:19.

Pirmuosius savo taškus metimu iš po krepšio pelnė Edgaras Ulanovas, dvitaškį pridėjo L.Lekavičius, o Keenanas Evansas surengė reidą po krepšiu – 25:26. Per likusią kėlinio dalį K.Hayesas pataikė vidutinio nuotolio metimą, L.Lekavičius ir K.Evansas sumetė baudų metimus, bet varžovai nutolo – 31:43.

K.Hayesas įmetė iš po krepšio, K.Evansas surinko penkis taškus iš eilės, o E.Ulanovas sumetė du baudų metimus – 40:51. Du taškus pridėjo R.Šmitas, septynis surinko K.Evansas, o kėlinį B.Manekas užbaigė tritaškiu – 52:69.

B.Manekas pataikė dar vieną tolimą metimą, penkis taškus pelnė K.Evansas, o po du taškus pridėjo E.Ulanovas, K.Hayesas ir L.Lekavičius – 66:78. Dvitaškiu pasižymėjo B.Manekas, Dovydas Giedraitis sumetė baudų metimus, iš po krepšio pasižymėjo Danielius Lavrinovičius, bet kauniečiams teko pripažinti varžovų pranašumą – 72:89.

„Žalgiris“: K.Evansas 21, B.Manekas 10 (2 per. kam.), K.Hayesas 10 (5 atk. kam.), L.Lekavičius 9, E.Ulanovas 6, A.Butkevičius 5, R.Šmitas 4 (5 atk. kam.), T.Dimša 3, D.Giedraitis 2, D.Lavrinovičius 2, L.Birutis 0, N.Montvila 0.

„Olympiakos“: I.Caananas 25, A.Petersas 22, T.Walkupas 14.

„Pradėjome gerai, bet rungtynes nulėmė antras kėlinys. Visų pirma, dėl mūsų gynybos. Nekalbu apie Canaaną ir Petersą. Kalbu apie Brazdeikį ir Walkupą. Jie pataikė sunkius metimus. „Olympiakos“ šiandien buvo geresni", - pripažino K. Maksvytis.

GALERIJA

  • Trenerio įžvalgos pasitvirtino – kauniečiai klupo Pirėjuje
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

ri Žalgirieciai

As dirbu po 8 val.5 dienas per savaite,kartais ir sestadieniais ,kas Jums draudxia tiek treniruotis ? Gal ksd esatjauasai?

kokie treneriukai

tokie ir zaidejai,bet pats "kieciausias" daba vadovaus LT tinktiniai,toks pats kai kadaise Moteris trenirsvo ,brrots psulauskas ritenis .

ko norėti

Žalgiris gerus žaidėjus pardavė, prastų prisipirko. Kol Žalgiris turėjo lietuviškumo dvasią, tai laimėdavo. O dabar legionierius išmoko žaisti krepšinį, tie pabėga į brangesnę komandą ir skriaudžia Žalgirį. Manau žaidėjus pirkti, parduoti reikia vasaros pradžioje, kad sezonui prasidėjus nepereitų žaidėjai su naujos strategijos žiniomis pas priešininkus, kad praradus gerus žaidėjus nereikėtų ir žaidimo strategiją keisti, kas per mėnesį kitą nesigauna.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS