Po apmaudžios nesėkmės – emocionalus „Celtics“ žaidėjų konfliktas rūbinėje | kl.lt

PO APMAUDŽIOS NESĖKMĖS – EMOCIONALUS „CELTICS“ ŽAIDĖJŲ KONFLIKTAS RŪBINĖJE

  • 0

Bostono „Celtics“ Rytų konferencijos finale antrąsyk paeiliui apmaudžiai nusileido Majamio „Heat“ ekipai, o pasibaigus dvikovai „Celtics“ komandos rūbinėje įtampa pasiekė maksimumą.

Gary Washburnas iš „Boston Globe“ praneša, kad labiausiai savo emocijų nesulaikė Marcusas Smartas, kuris vaizdingiausiai rėkė ant likusių komandos draugų. Pridedama, kad šūksniai rūbinėje tęsėsi ir M. Smartui palikus persirengimo kambarį, taip pat netrūko necenzūrinės leksikos.

„Visi užsiimate tomis nesąmonėmis“, – cituojamas M. Smartas.

M. Smartas nebuvo vienintelis „Celtics“ krepšininkas, kuris pakėlė balsą. Be visa to, buvo girdėti, kaip rūbinėje buvo mėtomi įvairūs daiktai.

Bostono ekipa antrajame serijos mače vienu metu turėjo 17 taškų persvarą, tačiau finalinė sirena paskelbė „Heat“ pergalę 106:101. Treniruojant Spoelstrai, „Heat“ iki šiol laimėjo visas 10 serijų, kuriose pirmaudavo 2-0.

Atvykus į spaudos konferenciją, kurioje M. Smartas atsisakė dalyvauti, likę „Celtics“ krepšininkai teigė, kad komandos viduje jokių problemų nėra.

„Atsiliekame 0-2. Esame nusivylę, tačiau tai komandinis sportas. Negali būti patenkintas, kai pralaimi 0-2. Tiesiog kalbėjome apie rungtynes. Viskas yra gerai ir turime ruoštis artėjančiam susitikimui“, – sakė Jaysonas Tatumas.

„Visose šeimose būna ir gerų, ir sunkių momentų, emocijų, pykčių. Tačiau mes būtent ir esame šeima. Mes ir toliau laikysime vienas kitą atsakingais“, – pridėjo Jaysonas Brownas.

Tuo metu Enesas Kanteras išsireiškė, kad „Celtics“ – geriausia vieta, kurioje jis yra buvęs.

„Per daug nesąmoningų gandų. Ši vyrukų grupė yra viena geriausių, kurioje esu žaidęs. Niekas negali išardyti mūsų šeimos. Tęsime kovą ir sunkų darbą“, – tviteryje rašė puolėjas.

„Vyrukai buvo emocionalūs po sunkių rungtynių ir sunkaus pralaimėjimo“, – nedaugžodžiavo „Celtics“ vyr. treneris Bradas Stevensas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS